به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ امروز سرمایهگذاران چینی برای دومین بار در مرکز خدمات سرمایهگذاری خارجی آذربایجانغربی حضور چیدا کرده و همزمان با آن دومین نشست تخصصی معاون اقتصادی ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان، مسئول دبیرخانه و کارشناسان مرکز خدمات سرمایهگذاری با این سرمایهگذاران برگزار شد.
معاون اقتصادی ادارهکل امور اقتصادی و دارایی آذربتایجان غربی در این جلسه ضمن ابراز خوشحالی از پیگیری مسائل سرمایهگذاران چینی از طریق مرکز خدمات سرمایهگذاری استان، با تأکید بر اهمیت، مأموریت و نقش مرکز خدمات سرمایهگذاری در حمایت از سرمایهگذاران خارجی، اظهار داشت: کارکنان این مرکز با تلاش و پیگیریهای متعهدانه همواره در راستای رفع مسائل و مشکلات سرمایه گذاران خارجی میکوشند.
حبیب تربتی در این جلسه ضمن ارائه توضیح و تفسیر جامعی از وظایف مرکز خدمات سرمایهگذاری و قوانین تشویق و حمایت از سرمایهگذاران، در رابطه با ظرفیتهای سرمایهگذاری استان ازجمله پتروشیمی، معادن و سایر پتانسیلهای موجود استان، مطالبی را بیان کرد.
بر اساس این گزارش یک سرمایهگذار چینی حاضر در جلسه نیز با اعلام برنامه و سیاست شرکت توسعه گستر جاده ابریشم، گفت: سرمایهگذاریهای مدنظر ما بهصورت مستقیم و در قالب پنج پروژه صنعتی، ازجمله پانلهای خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی سلماس است.
سرمایهگذار چینی مشکل تأمین آب برای منطقه ویژه اقتصادی سلماس را تنها عامل عدم شروع عملیات دانست و خواستار رفع موانع و حمایت دستگاههای دولتی جهت تسریع در انجام امور شده و خواستار ارائه اطلاعاتی در زمینه ظرفیتهای معدنی استان ازجمله سیلیس، کروم، منیزیم، طلا و نقره جهت ارزیابی اولیه قابلیت و توجیه اقتصادی برای سرمایهگذاری در این معادن شد.
عبدالحمید سرتیپی، معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی هم در این جلسه ضمن ارائه توضیحاتی کلی در رابطه با معادن استان، اظهار داشت: اطلاعات جامع معدنی استان در قالب بستهای واحد به سرمایهگذاران ارائه خواهد شد.
بابک نیکنیا، مدیر دفتر معاونت برنامهریزی شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی هم در این جلسه اظهار داشت: آب موردنیاز برای پروژهها از سد زولا قابل تأمین است، اما لازم است میزان آب موردنیاز با فرض اجرای تمام پروژهها را اعلام نمایند تا مقدار آب لازم تخصیص داده شده و در آینده مشکلی به وجود نیاید.
در انتهای این نشست مشترک، سرمایهگذاران در خصوص چگونگی اخذ مجوزها و حمایتها،مشوقهای دولت جمهوری اسلامی ایران پرسشهایی را مطرح کردند که ضمن ارائه پاسخهای مقتضی، کتابچه قانون جذب و حمایت از سرمایهگذاری خارجی، فرصتهای سرمایهگذاری استان در قالب فلش مموری به آنان اهدا شد.
مقرر شد سرمایهگذاران مزبور مشخصات فنی پروژههای سرمایهگذاری مد نظر خویش را در قالب مطالعات توجیهی جهت بررسی و اعلام نظر در خصوص تأمین امکانات زیرساختی مورد نیاز به صورت مکتوب به مرکز خدمات سرمایهگذاری ارسال نمایند تا مرکز نسبت به بررسی و اعلام نتیجه در اسرع وقت اقدام نماید.
انتهای پیام/ب