وی با بیان اینکه عشایر کشور در حوزه تولید مواد پروتئینی چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی نقش تعیین کننده ای دارند بطوریکه با تولید حدود 190 هزار تن گوشت قرمز معادل 25 درصد نیاز پروتئینی مردم را تولید می کنند افزود: با نگرش مثبت دولت نسبت به رفع مشکلات عشایر ، سال گذشته از محل اعتبارات مدیریت بحران یکهزار میلیارد ریال تسهیلات با سود چهار درصد به عشایر اختصاص یافت که تاکنون بالای 70 درصد آن جذب شده و مابقی نیز تا پایان سال جذب می شود.
به گفته وی همچنین 1/5 میلیارد دلار تسهیلات در قالب لایحه ای دو فوریتی از طرف دولت به مجلس شورای اسلامی به منظور توسعه روستایی و توانمندسازی مناطق عشایری کشور ارایه شده که با این تسهیلات می توان منابع خوبی با سود سه درصد در مناطق عشایری در راستای توانمند سازی عشایر اختصاص داد.
رئیس سازمان امور عشایر کشور افزود: امسال دولت یکهزارو 500 میلیارد ریال در راستای تقویت تولید در مناطق عشایری اختصاص داده که بعد از طی شدن فرایندهای قانونی ، توزیع آن در مناطق عشایری می تواند در تقویت تشکل های عشایری تاثیرگذار باشد.
قندالی گفت: طی 2 سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی از محل بند ب ماده 52 طرح الحاق 2 نیز حدود یکهزار میلیارد ریال با سود چهار درصد و دور بازگشت پنج ساله و ضمانت زنجیری در طرح زنجیره تولید عشایر کشور هزینه شده است.
گردهمایی و کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی امور عشایر کشور از امروز سه شنبه 28 دیماه با حضور رئیس سازمان امور عشایری کشور و برخی مسئولان استانی در خرم آباد آغاز شد و تا جمعه 30 دی ماه ادامه دارد.
انتهای پیام /م