به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازاردبیل، مدیر کل شیلات استان اردبیل با اشاره به اینکه 18 شرکت کننده در این جشنواره شرکت کرده بودند گفت: هدف از برگزاری این جشنواره بالا بردن فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی و اضافه کردن ماهی به سبد غذایی خانوارها بوده است .
میر آرمان واعظی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل 10 کیلوگرم است که بین استان های غیر ساحلی رتبه سوم در مصرف ماهی و غذاهای دریایی داریم که امیدواریم با برگزاری جشنواره های متعدد طبخ آبزیان و غذاهای دریایی سرانه مصرف ماهی را به سرانه مصرف کشوری که 15 کیلوگرم است برسانیم.
وی گفت: سال گذشته در استان اردبیل حدود 8 هزار و 8 تن تولید ماهی سردآبی و گرم آبی داشتیم که امسال این رقم به 9 هزار تن رسیده است.
گفتنی است چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی بهمن ماه در هشتجین خلخال برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ح