نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با حضور مسئولان و شرکت کنندگان در سالن امام خمینی (ره) اردبیل برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازاردبیل، مدیر کل شیلات استان اردبیل با اشاره به اینکه 18 شرکت کننده در این جشنواره شرکت کرده بودند گفت: هدف از برگزاری این جشنواره بالا بردن فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی و اضافه کردن ماهی به سبد غذایی خانوارها بوده است .

میر آرمان واعظی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل 10 کیلوگرم است که بین استان های غیر ساحلی رتبه سوم در مصرف ماهی و غذاهای دریایی داریم که امیدواریم با برگزاری جشنواره های متعدد طبخ آبزیان و غذاهای دریایی سرانه مصرف ماهی را به سرانه مصرف کشوری که 15 کیلوگرم است برسانیم.

وی گفت: سال گذشته در استان اردبیل حدود 8 هزار و 8 تن تولید ماهی سردآبی و گرم آبی داشتیم که امسال این رقم به 9 هزار تن رسیده است.

گفتنی است چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی بهمن ماه در هشتجین خلخال برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.