کله پز آستارایی پیشنهاد پختن کله پاچه در کشور کانادا را رد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان ؛

صاحب یک مغازه کله پزی در آستارا گفت: مدیر ایرانی یک رستوران در تورنتو کانادا برای پخت کله پاچه در رستورانش به من پیشنهاد کار داد که من این پیشنهاد را نپذیرفتم .

ایرج عابدی افزود : مدیر رستوران کانادایی هزینه های ویزا، مسافرت و اقامت بنده در تورنتو کانادا را نیز تقبل کرده است ولی از آنجاییکه من به کشور و زادگاهم علاقمندم حاضر نیستم در جای دیگری کار کنم .

وی گفت : مدیر 63 ساله این رستوران که اهل آستارا و ساکن کانادا است پس از صرف یک پرس کله پاچه در مغازه ام و ابراز رضایت از نحوه پخت آن، پیشنهادش را مطرح کرد.

صاحب مغازه کله پزی در آستارا که 47ساله است گفت: من این شغل را از پدرم مرحومم که کله پز معروف آستارایی بود یاد گرفته ام.


انتهای پیام/م

برچسب ها: گیلان ، رشت ، کله پزی ، کله پز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.