علی اسدی معاون فنی اداره کل سلامت و روان وزارت بهداشت در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تاکید کرد: حادثه آتش سوزی پلاسکو در موقعیت وسیعی در سطح شهر اتفاق افتاده و تجمع جمعیت را در برداشته است که از رسانه های جمعی میخواهیم با اطلاع رسانی به مردم، مانع انتشار و تکثیر تصاویر دلخراش این حادثه در فضای مجازی و تلگرام برای پیشگیری از اثرات روحی و روانی آن در جامعه شوند.
وی گفت: از ظهر امروز متاسفانه تصاویری به دستم رسیده که بسیار ناراحت کننده است و انتشار این تصاویر عوارض روحی و روانی بدی را بر جامعه می گذارد که با هماهنگیهای صورت گرفته در ستاد بحران وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات در گام اول به مدیریت فضای تلگرام میپردازیم تا شاهد کاهش بار روانی حادثه باشیم.
معاون فنی اداره کل سلامت و روان وزارت بهداشت از حضور تیم سلامت روان دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در منطقه خبر داد و افزود: ارزیابی اولیه و بعد روانی حادثه و ارتباط با مردم در محل حادثه به منظور هیجان ناشی از حادثه و کاهش استرس مردم انجام شده است.
اسدی بیان کرد: مداخلات سلامت روان در حوادث و بلایا بسیار جدی است و امیدواریم رسانه ها و روزنامه ها به جای جنازه سوخته شده، تصاویر تخریب ساختمان را در تیراژهای روزنامه انعکاس دهند و مراقب بعد روانی منفی جامعه باشند.
وی از حضور هشت نفر از کارشناسان سلامت روان و مشاوره انفرادی و تن به تن با مردم به منظور مدیریت استرس و کاه هیجان ناشی از حادثه خبر داد و تصریح کرد: به منظور کاهش ابعاد روانی حادثه درصدد افزایش تعداد کارشناسان سلامت روان وزارت بهداشت در محله حادثه هستیم.
انتهای پیام/