به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علیرضا قدرتی گفت : زمانی که گوشت چرخ میشود، سطح بیشتری از آن در تماس با انواعی از باکتریها قرار میگیرد، همچنین احتمال دارد در چنین گوشت هایی از ترکیباتی نظیر پیه ، دمبه ، چربی های اضافه لاشه یا احشای دیگر دام نظیر جگر سفید ، طحال ، سنگدان مرغ یا گوشت دام مرده استفاده شود.
قدرتی افزود: گوشت چرخکرده در قصابیها باید در حضور مشتری از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی تهیه شود و در چرخگوشت خالی و تمیز چرخ شود.
او خاطر نشان کرد: طی بازدید های مستمر صورت گرفته توسط کارشناسان این شبکه از ابتدای امسال تا کنون 50 کیلوگرم گوشت چرخ کرده آماده از 10 قصابی کشف و معدوم شده است.
انتهای پیام// ح خ