مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه مرغ‌های سبز، مرغ‌های با کیفیت‌تری در مقایسه با مرغ‌های معمولی هستند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ شهرام قنبری با اشاره به اینکه در تولید مرغ‌های سبز از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده نمی‌شود گفت: مصرف مرغی که در فرآیند تولید آن از هیچ آنتی‌بیوتیکی استفاده نمی شود به ارتقای سلامت افراد کمک می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه در پی استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در واحدهای تولیدی رعایت دوره"کارنس" ضروری است، افزود: منظور از رعایت دوره کارنس این است که باید تا هنگامی که زمان دفع آن دارو و یا آنتی‌بیوتیک است، از کشتار آن جلوگیری شود.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه مرغ‌هایی که در فرآیند تولید هیچ آنتی‌بیوتیکی دریافت نمی‌کنند 38 روزه به بازار عرضه می‌شوند، ادامه داد: این نوع از مرغ‌ها به دلیل سن کشتار پایین‌تر و عدم دریافت آنتی‌بیوتیک‌ها کیفیت لاشه بهتری دارند و لذا گوشت آنها لذیذتر است.

قنبری با بیان اینکه در حال حاضر 10 واحد مرغداری استان کرمانشاه مرغ سبز تولید می‌کنند، ادامه داد: این واحدها ظرفیت تولید 170 هزار قطعه در هر دوره را دارند.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تعداد کل واحدهای مرغداری استان را 654 واحد اعلام کرد و افزود: این واحدها با ظرفیت تولید هشت میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره فعالیت دارند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.