به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دولت هند برای سفارش ساخت پهپادهای خنثی کننده "مین"، با یک پسر 14 ساله قرارداد امضا کرد.
"هارچواردهان زالا" دانشآموز کلاس دهم در ایالت گجرات در غرب هند است.
قرارداد دولت هند با دانشآموز 14 ساله برای ساخت پهپاد
زالا میگوید نخستین بار پس از آنکه متوجه شدم بسیاری از نیروهای ارتش قربانی مینهای بر زمین مانده میشوند، برای ساخت این پهپاد اقدام کردم.
نوآور هندی جزئیات ساخت این پهپاد را در همایش تجاری ایالت گجرات که 21 تا 28 دیماه برگزار شده بود، ارائه داد.
پس از ارائه جزئیات این اختراع، حکومت ایالتی در گجرات وی را در بخش علوم و تکنولوژی استخدام کرد. انگیزه مسئولان ایالتی از این استخدام کمک به زالا در ساخت پهپادی به ارزش 733 هزار دلار میباشد.
این دانشآموز 14 ساله هندی در سال 2016 نمونه اولیه پهپاد نوآورانه خود را با 7500 دلار هزینه طراحی نموده بود. دولت هند بخشی از هزینههای زالا را بر عهده گرفته بود.
وی در همایش تجاری ایالت گجرات از طراحی پهپادی جدید با امکاناتی جهت خنثی سازی مین خبر داد.
به گفته زالا پهپادی وی مجهز به اشعه مادون قرمز، دستگاه حرارتی اندازهگیری، دستگاه کنترلر RGB و دوربین با قدرت 21 مگاپیکسل برای عکسبرداری خواهد بود.
وی افزود: این پهپاد توانایی حمل بمبی به وزن 50 گرم برای خنثی سازی مینها را خواهد داشت.
زالا در ابتدا برای خنثی سازی مینها رباتی را طراحی کرده و آن را ساخت اما بعدا متوجه شد که این ربات با منفجر کردن مینها خود نیز از بین میرود. سپس وی تصمیم گرفت که برای این کار پهپاد طراحی کند تا بدون هیچ خسارتی مینها را خنثی کند.
حکومت محلی گجرات با اهداف تجاری از ساخت این پهپادها حمایت میکند.
زالا درباره برتری پهپاد خود بر پهپادهایی که از سوی ارتش هند مورد استفاده قرار میگیرند، گفت: این پهپاد از پهپادهای ارتش ارزانتر و کمهزینهتر است.
وی تصریح کرد: این پهپاد با هزینه 4 هزار و 600 دلار قابل تولید است و این از قیمت پهپادهایی که از سوی ارتش مورد استفاده قرار میگیرند پایینتر خواهند بود.
زالا شرکت " Aerobatics 7" را برای خود و به نام خود تاسیس کرده است. وی عنوان "سازنده ربات و پهپاد و برنامهنویس" را برای خود انتخاب کرده است.
گفتنی است، پدر زالا کارمند حسابدار و مادر وی یک زن خانهدار است.
منبع:عصر ایران
انتهای پیام/