به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ نایب رئیس انجمن سیب زمینی ایران در جمع اعضای هیئت مدیره شرکت تعاونی زرخیز هگمتانه همدان گفت: پرتونگاری یکی از موفق ترین روش ها برای تعیین غیر مخرب کیفیت درونی محصولات کشاورزی به ویژه سیب زمینی و سیر است و بیشتر کشورهای صادر کننده به این سامانه مجهز هستند.
خسرو طالبی افزود: این نیروگاه در زمینی به مساحت یک و نیم هکتار و ساختمانی به وسعت 5 هزار متر مربع با سرمایه گذاری 15 میلیارد تومانی و 40 نفر اشتغالزایی مستقیم و 200 نفر غیر مستقیم ساخته می شود.
وی با اشاره به اینکه 25 درصد سیب زمینی کشور در استان همدان تولید و از 600 هزار تن صادرات سیب زمینی کشور در سال گذشته ، 270 هزار تن از این استان صادر شد ، گفت: قیمت محصولات کشاورزی را به ویژه در مرز عراق دلالان تعیین می کنند و اگر تفاهم نامه هایی با کشورهای مقصد برای حمل مستقیم محصولات صادراتی منعقد شود ، در کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت موثر خواهد بود.
نماینده مردم بهار و کبود راهنگ در مجلس شورای اسلامی هم گفت : رایزنی سفارتخانه ها برای احصا بازار کشورها ، توجه به ذائقه و علاقمندی آنها در برنامه کوتاه مدت قرار دارد و نیازمند ورود جدی دولت در این حیطه است.
محمدعلی پورمختار نقش صنایع تبدیلی را در رونق صادرات موثر دانست و افزود : صنایع تبدیلی الوند شهرستان بهار با تجهیزات مدرن تعطیل است که باید تعیین تکلیف شود.
گفتنی است، شرکت تعاونی زرخیز هگمتانه شهریور امسال با 27 عضو و 60 میلیون تومان سرمایه اولیه آغاز به کار کرد.
انتهای پیام/ د