به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ دکتر محمد رضا صادق پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان گفت: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند.
وی نظارت بر روند کشتار را شامل دو بخش بهداشتی و شرعی دانست و افزود: مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشه ها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت می نمایند، که علاوه بر آن کارشناسان بخش دولتی دامپزشکی با حضور دوره ای در کشتارگاه های طیور نقش مهمی در تضمین کیفیت و سلامت گوشت مصرفی شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف خانواده ها بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: در راستای اجرای نظارت بر کشتارگاه های طیور طی 10 ماهه نخست سال جاری تعداد بیش از 5 میلیون و 500 هزار قطعه طیور، ضمن بررسی تایید سلامت بهداشتی و شرعی به بازار مصرف عرضه شد.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعات ضروری از جمله تاریخ تولید وحداكثر زمان مصرف مرغ بر روی لفاف مرغ های عرضه شده درج گرديده است لذا از شهروندان درخواست می شود ضمن تهيه مرغ مورد نياز خود از فروشگا ههای معتبر، به تاريخ توليد و مهلت انقضاء مصرف توجه داشته باشند.
انتهای پیام/ م