به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازیاسوج؛رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) هدف از اجرای این تفاهم نامه را توجهبه تولیدات، ایجاد اشتغال و کاهشبیکاری در این استان دانست و گفت: با اجرای این تفاهم نامه 3200 میلیارد تومانسرمایه گذاری خواهد شد و زمینه اشتغال 5 هزار 500 نفر مهیا میی شود .
آقای مخبر در نشست شورای اداری استان با بیان اینکه در این تفاهم نامه 27 طرح اقتصادی، 17 مدرسه ، 13 مسجد و 10 مرکز بهداشت ساخته میشود گفت: برای آبرسانی به روستاهای این استان 19 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد و همچنین به کمک بنیاد مسکن دو باب کتابخانه، دو دهنه پل، 500 مسکن محرومین احداث می شود.
وی با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد به عنوان استان پایلوت در زمینه اجرایی کردن طرح های اقتصاد مقاومتی معرفی شده است گفت: پیش بینی می شود با برنامه ریزی های انجام شده تا سه سال آینده رتبه بیکاری این استان به جایگاه 5 تا 6 کشور ارتقاء یابد.
مخبر افزود: ظرف سه ماه آینده برنامه ی مدونی تنظیم و یک تیم فعال برای اجرایی کردن این مهم در کهگیلویه و بویراحمد معرفی می شود .
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: اعطای تسهیلات 5 میلیون تومانی برای 100 نفراز زنان سرپرست خانوار در بخش کارآفرینی از دیگر طرح های این ستاد در کهگیلویه و بویراحمد است .
آقای نوروزی مدیرعامل بنیاد برکت نیز با اشاره به اینکه تا کنون 70 طرح با سرمایه گذاری 87 میلیارد تومان و زمینه اشتغال 2 هزار 500 نفر در استان انجام شده است گفت: توانمند سازی اقتصادی و ایجاد اشتغال از مهمترین برنامه های این بنیاد در کهگیلویه و بویراحمد است .
موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه بنیاد برکت خدمات مطلوبی در مناطق کمتر برخوردار به ویژه در یک سال گذشته انجام داده است گفت : محرومیت زدایی ،اشتغال و افزایش تولید از مهمترین رویکردبیناد برکت در استان بوده است .
وی گفت: 27 هزار نیروی بیکار در استان وجود دارد که با سرمایه گذاری در بخش های کشاورزی، پرورش گل محمدی، پتروشیمی، دام و طیور این آمار تا سه سال آینده کاهش چشمگیری خواهد داشت .
غلام محمد زارعی نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه محرومیت در این استان ذاتی نبوده بلکه عارضی است گفت:بیش از 4 بخش کمتر برخوردار در استان وجود دارد و به بیش از 20 مسجد به زیربنای هرکدام 200 متر مربع نیاز داریم .
عدل هاشمی نماینده شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی هم گفت: ما باید زیرساخت ها را آماده و محرومیت ها را رفع نماییم و بعد به اجرایی کردن اصل 44 قانون اساسی بپردازیم.
وی افزود:اجرای طرح های عام المنفعه در شهرهای کمتر برخوردار ، ایجاد ایستگاه پمپاژ و بیمارستان در شهر چرام از جمله طرح هایی است که باید در حوزه انتخابیه اینجانب انجام شود .
حجت الاسلام پناهی رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان هم با بیان اینکه در استان 15 نماز جمعه در حال برگزاری است گفت: 13 مصلی در این استان در حال ساخت است که برای تکمیل انها به اعتبار نیاز است.
آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد استانی غنی اما نیازمند شکوفا شدن است گفت: کهگیلویه و بویراحمد تا قبل از انقلاب مورد بی توجهی رژیم پهلوی قرار گرفت .
وی افزود: از مسئولان درخواست می شود با توجه به نرخ بیکاری در این استان سرمایه گذاری مطلوبی را انجام دهند و برای سرمایه گذاری خدمت به مردم را بیشتر از دستیابی به سود کلان مد نظر قرار دهند .
معاون عمرانی استاندار هم بااشاره به کمبود ها ومحرومیت های استان در بخش های زیر بنایی واقتصادی گفت:استان در زمینه توزیع شبکه فاضلاب جایگاه 29وگاز 17کشور است
پژمان نیک اقبالی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد 25درصد نفت کشور را تامین می کند وبا احتساب این عدد در زمینه ناخالص رتبه 17کشور را دارد افزود: کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ نرخ مشارکت اقتصادی در رتبه 30 و در زمینه سهم منابع بانکی در کشور رتبه ی 31 کشور است .
وی از افتتاح جاده پاتاوه دهدشت تاسال 96خبر داد و گفت: با افتتاح این جاده فاصله بندر امام به اصفهان 200کیلومتر کاهش پیدا می کند