به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید ابهری؛ آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری از افزایش طلاق عاطفی در بین تحصیلکردههای ایرانی خبر داد.
وی با تاکید بر اینکه طلاق عاطفی در بین تحصیل کردهها سه برابر خانوادههای عادی است، گفت: جدایی عاطفی میان زن و شوهر به شکل زندگی در یک خانه بدون هیچ ارتباطی به غیر از مکالمات ضروری، طلاق عاطفی نامیده میشود.
مجید ابهری اظهار کرد: ۷۰درصد از موارد طلاق عاطفی به صورت روابط فراخانوادگی و فرازناشویی ادامه مییابد که خطر جدی برای پاکی خانواده و صداقت اجتماعی دارد و ۳۰ درصد از موارد به جدایی و طلاق تن میدهند.
این رفتارشناس و آسیبشناس اجتماعی بهترین روش برای پیشگیری از طلاق عاطفی و مشکلات ناشی از آن را مراجعه به مشاورههای خانوادگی و کمک گرفتن از افراد با تجربه دانست و گفت: پیش از طلاق عاطفی، طلاق روانی یعنی دلخوری و ناراحتیهای مختلف زوجها از یکدیگر به دلایل مختلف اتفاق میافتد.
ابهری افزود: کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی اسلامی-ایرانی، گفتوگو و تبادل نظر از جمله کارآمدترین روشهای پیشگیری از طلاق عاطفی است.
او با تاکید بر اینکه غرور کاذب و عدم قبول نظریات منطقی زن و شوهر در میان افراد تحصیل کرده از علل افزایش طلاق عاطفی است، افزود: عدم پذیرش راهنمایی و کمک بزرگترها از جانب افراد تحصیل کرده، عدم اعتقاد به مشاوره، اشتغال زوجها، مشکلات جنسی و اختلافات مالی ریشههای اصلی رفتاری در بروز طلاق عاطفی است.
منبع:روزنامه آرمان
انتهای پیام/