به گزارش
گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ خدیجه باقرآبادی با اشاره به اینکه کودکان در رشد فکری مراحل متعددی را میگذارند، اظهار کرد: برخی از موارد نشانه رشد فکری بچهها و روندی طبیعی است.
وی ادامه داد: از جمله این موارد میتوان به داشتن دوست یا همراه خیالی اشاره کرد که فراوانی آن آنقدر بین کودکان زیاد است که میتوان گفت 25 تا 65 درصد کودکان دوست خیالی دارند.
به گفته این روانشاس، عمده سنی که کودکان در آن همراه خیالی دارند، سه تا هشت سالگی است و این همراه خیالی حداکثر تا 10 سالگی همراه کودک میماند و پس از آن کودک همراه خیالی خود را رها میکند.
باقرآبادی یادآوری کرد: دوست خیالی موجودی است که کودک برای او اسم میگذارد، با او بازی و زندگی میکند و حتی گاهی احساساتش را از زبان دوست خیالی بیان میکند.
وی با بیان اینکه خانوادهها نباید از داشتن دوست خیالی کودکشان نگران باشند، افزود: این یک مرحله طبیعی از رشد شناختی کودک است.
این کارشناس ارشد روانشناسی با تاکید بر اینکه خانواده نباید کودک را بخاطر داشتن دوست خیالی تنبیه و توبیخ کند و یا به او بگوید "چرا دروغ میگویی"، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر دامن زدن به دوست خیالی هم به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
انتهای پیام/ح