به گزارش
گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ حیدری کارشناس بهداشت دهان و دندان درصد زيادی از ميوهها و آبميوهها باعث اسيدی شدن محيط دندان می شود و اين عامل باعث تخريب مينای دندان ميشود.
وی گفت: با اين كه ميوهها مقادير زيادی از ويتامينها را داشته و اهميت زيادي برای سلامت بدن دارند اما مقدار قندهای طبيعي هم در آنها بسيار بالاست كه پوسيدگی دندانها را اجتنابناپذير ميسازد.
کارشناس بهداشت دهان و دندان با اشاره به اینکه بهتر است به جاي آبميوهها از خود ميوه استفاده كرد.
وی افزود: آبميوهها دندان را بيشتر در معرض قند طبيعی موجود در ميوه قرار ميدهند و به اين ترتيب احتمال پوسيدگی را بيشتر ميكنند.
وی همچنین گفت: بهتراست آبميوه را به سرعت و به يكباره نوشيد. هر چقدر نوشيدن يك آبميوه با زمان بيشتری همراه باشد، به هماناندازه احتمال پوسيدگی بيشتر ميشود.
کارشناس بهداشت دهان و دندان كودكان درست مانند گذشته بهمصرف ميوه ادامه دهند اما بهتر است بلافاصله بعد از خوردن ميوهها آب بنوشند تا اسيد موجود در دهان شسته شود.و بعد از مصرف ميوه يك ماده حاوی كلسيم مانند پنير خورده شود تا اثر اسيدی دهان را خنثي كند.
انتهای پیام/ح