به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جشنواره امام علی(ع) با اشاره به ماموریتهای متنوع سپاه اظهار داشت: سپاه برای آنکه بتواند با دشمنانی که امکاناتی به روز دارند، مقابله کند باید از امکانات کافی و دانش نوین برخوردار باشد و نمیتواند از روشهای کلیشهای گذشته استفاده کرد.
وی افزود: اندیشه ورزی در سپاه یک اصل است و ما از یک تفکر سیستماتیک برای مقابله با دشمنان استفاده میکنیم. برای مثال در دوران دفاع مقدس ما از عملیاتهایی استفاده کردیم که در تاکتیک، تکنیک و گستره جغرافیایی، نمونه نداشت.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دانش دفاع از استقلال کشور را دشمنان به ما نمیدهند و ما باید خود در این زمینه اقدام کنیم یادآور شد: سپاه مجبور است که این دانش را خود به دست آورد. جریان تفکر در سپاه به صورت رأسی نیست و همه مجموعههای سپاه در این زمینه گام برمیدارند تفکر در سپاه در یک فضای برداری رخ میدهد و همه جهات تفکر بررسی میشود.
سردار سلامی با بیان اینکه وقتی نیازهای موجود را با قدرت تفکر پیوند میزنیم میتوانیم مشکلات را حل کنیم گفت: ما نمیتوانیم برای دفاع از انقلاب از کلیشهها قواعد یکسان تبعیت کنیم.
جانشین فرمانده سپاه تصریح کرد: سپاه در زمینه تولید علم و تبدیل آن به دانش و فناوری کاربردی موفق بوده، همچنین این نهاد در حوزه بازدارندگی توانسته است انواع موشکهایی که اهداف متحرک را هدف قرار میدهند، طراحی و تولید کند.
سردار سلامی با بیان اینکه ساخت موشکهایی که میتواند اهداف متحرک را در دریا هدف قرار دهند تنها در توان چند کشور است اظهار داشت: دانش نانو، دانش ساخت پهپادها، هوشمندسازی سلاحها، جنگال و دستاوردهای این نهاد در حوزه علوم پزشکی نشان میدهد که تاکنون سپاه در تولید فناوری موفق بوده است.
وی با اشاره به اینکه مراکز پزشکی و همچنین قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در تولید فناوری و ساخت سازه موفق بودهاند یادآور شد: البته سپاه تنها به تولید فناوریهای صنعتی محدود نمیشود و در زمینههای مختلف از جمله مدیریت توانسته قابلیتهای خود را نشان دهد که دانشگاه جامع امام حسین(ع) نمونهای از آن است.
سردار سلامی تأکید کرد: مراکز جهاد و خودکفایی سپاه به درجهای از
خودکفایی رسیده است که میتواند مسائل مربوط به نیروها را به خوبی حل
کند.