به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا همانطور که در تبلیغات انتخاباتیاش وعده داده بود در ششمین روز ورود به کاخ سفید فرمان اجرایی ساخت دیوار بین آمریکا و مکزیک را امضا کرد. وی همچنین قول داد که مهاجران را از این کشور اخراج کند و در کنار مرز به تعداد نیروهای گشتزنی اضافه کند. مرزی که ترامپ وعده داده قرار است از رودخانهها، مناطق بیایانی و شهرهایی همچون کالیفرنیا، آریزونا، نیومکزیک و تگزاس بگذرد.
مرز بین دو کشور این روزها و پیش از احداث دیوار حائل به این شکل است که در تصاویر زیر مشاهده میکنید.
شهر نوگالس به وسیله حصارها به دو بخش تقسیم شده است؛ بخش شرقی آن در آریزونا و بخش غربی در مکزیک قرار دارد. در سال 2016 سازمان حفاظت از مرزهای آمریکا اعلام کرد از مجموع 19828 مأمور گشتزنی 17026 نفر در مرزهای جنوب غربی مستقر هستند.
رودخانه ریو گراند بخشی از مرز طبیعی بین مکزیک و آمریکا را تشکیل میدهد.این مرز طبیعی از سال 1848 وجود دارد. رابطه بین ساکنان دو طرف بسیار عمیق است. آنها با هم روابط تجاری نیز دارند و آزادانه رفت و آمد میکنند.
در کالیفرنیا حصارهای مارپیچ روی تپههای شنی، مرز دو طرف را تشکیل داده که گاهی شنها روی حصارها را میپوشانند.
مرز دو کشور در منطقه ایمپریال سند دیونز، به حصارهای شماور معروفند. این حصارها با وزش باد حرکت میکنند. روزانه تعداد زیادی از مهاجران و قاچاقچیان مواد مخدر از آن عبور میکنند.
خودرو گشتزنی مرزی آمریکا در کنار مرز دو کشور نزدیک چشمههای آب گرم جاکامبا ایستاده است. طیق گزارش کنگره، نخستین حصار در سن دیگو در سال 1990 ایجاد شد.
مرز دو کشور در شهر تیخوانا به شکل زیبایی وارد اقیانوس آرام میشود.
این کوهها، تنگهها و بیایانهای خوشمنظره در مرز غربی دو کشور و در کنار رودخانه ریوگراند قرار گرفته است.
در برخی مناطق حصارهای بین دو کشور به هم متصل نیستند. در جاکومبا کالیفرنیا حصارها امتدادی ندارند.
در نوامبر 2016 در منطقه سانلند نیومکزیک حصارهای جدیدی ساخته شده است.
در هیدالوگ تگزاس حصارها به پلی میرسند که آمریکا را به مکزیک میرساند.
این منطقه خالی از سکنه است و مهاجران روزانه سعی میکنند از این حصارها عبور کنند.
انتهای پیام/