1. نیم کیلو فیله مرغ: تهیه کنید و هر فیله را به چهار تکه تقسیم کنید.
2. در یک کاسه نسبتا بزرگ تکه های مرغ را با گرام ماسالا، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید تا طعم ادویه به خورد مرغ برود.
3. یک پیاز متوسط :را نگینی خرد کنید. دو حبه سیر و معادل یک قاشق چایخوری زنجبیل را رنده کنید.
4. در یک ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید و دو قاشق مرباخوری زیره سبز را در آن تفت دهید و کمی بعد پیازها را داخل ظرف بریزید.
5. بلافاصله سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید.
6. وقتی پیازها طلایی شدند کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید.
7. یک قاشق مرباخوری دارچین، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و نصف فنجان آبلیمو و کمی فلفل قرمز و سیاه را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.
8. مواد را تفت دهید و اجازه بدهید مرغ بپزد.
9. قبل از آن که آب مرغ تمام شود، 5 قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان گشنیز تازه خرد شده و دو عدد فلفل سبز تند به خورش اضافه کنید.
10. خورش را هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 بماند. دقت داشته باشید که این خورش نباید آب داشته باشد.
11. وقتی خورش جا افتاد، آن را در یک دیس بکشید و سرو کنید.
12. این غذای هندی هم با برنج و هم با نان قابل سرو است.
منبع:وب سایت ایران
انتهای پیام/