جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه پرفروغ فجر در مدرسه قدس دوگنبدان برپا شد.

 به گزارش گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جواناز یاسوج؛مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: این جشنواره با همت دانش آموزان دختر پایه ششم ابتدایی مدرسه قدس دوگنبدان برگزار شد.

پورالحسینی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ آشپزی آسان و طبخ غذاهای سالم بیان کرد و افزود: آشنایی دانش آموزان با غذای سالم و پخت غذای ایرانی، سنتی و ساده و شناخت بیشتر غذاهای اقوام مختلف ایرانی از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه است.

وی با بیان اینکه غذاها در قالب شیرینی جات، ترشی جات و غذاهای سنتی پخت شد ادامه داد: آش رشته،رنگینک،ماهی، دال عدس، آش کارده، آش ماست،کوفته محلی،آش کشک،کشک بادمجان و حیلم انواع غذاهایی بود که در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.

مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: در این مسابقه 41 دانش آموز در قالب 25 گروه شرکت کرده بودند.


انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.