پورالحسینی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ آشپزی آسان و طبخ غذاهای سالم بیان کرد و افزود: آشنایی دانش آموزان با غذای سالم و پخت غذای ایرانی، سنتی و ساده و شناخت بیشتر غذاهای اقوام مختلف ایرانی از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه است.
وی با بیان اینکه غذاها در قالب شیرینی جات، ترشی جات و غذاهای سنتی پخت شد ادامه داد: آش رشته،رنگینک،ماهی، دال عدس، آش کارده، آش ماست،کوفته محلی،آش کشک،کشک بادمجان و حیلم انواع غذاهایی بود که در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.
مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: در این مسابقه 41 دانش آموز در قالب 25 گروه شرکت کرده بودند.
انتهای پیام/د