دکتر رضا محمودی زاده رییس شبکه ی دامپزشکی شهرستان خوسف
در
گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت: با وجود فعالیت یک واحد پرورش بوقلمون در شهرستان خوسف در ده ماهه نخست امسال ، بیش از سی تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورش این شهرستان تولید شده است که هر دوره پرورش این طیور چهار ماه است.
وی افزود: نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده در زنجیره تولید تا عرضه گوشت بوقلمون در این شهرستان است.
وی گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به کشتارگاه های استان ارسال می شود و با بسته بندی مناسب در سطح استان عرضه می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی خوسف با اشاره به اینکه مصرف گوشت بوقلمون به دلیل خواص آن و تاثیر در ارتقاء سطح سلامت نیازمند فرهنگ سازی است ، افزود : فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو است و این در حالی است که 80 درصدعامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر است.
وی بیان کرد: در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می شود و از بیماری های مزمن جلوگیری می کند.
در پایان دکتر محمودی گفت: تاکنون مورد مشکوکی از بیماری آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان در خوسف مشاهده نشده است.
انتهای پیام/ک