انتخاب نوع خوراکی‌هایی که هر روز مصرف می کنید کاملا در اختیار خودتان است و می تواند سلامت بدنتان را تا حدود زیادی تضمین کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها باید مواد غذایی سالم مصرف شود.

بر اساس تحقیقات، چندین گروه از مواد غذایی ارتباط مستقیمی با بروز سرطان دارند و با کاهش یا قطع مصرف آنها می توان تا حد زیادی ریسک خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.

اولین گروه پرخطر، میوه‌های تراریخته (تغییر ژنتیک داده شده) است و نمونه‌های آماری نشان می‌دهد که ابتلا به سرطان و بیماری‌های دیگر مثل آلرژی در افرادی که از این مواد غذایی مصرف می کنند، بیشتر است.

دسته دوم ماهی های پرورشی هستند که در استخرهای پرورش آبزی ها در محیطی تنگ و کم نور نگهداری می شوند. استفاده از آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از بروز بیماری های انگلی و قارچی توسط پرورش دهندگان ماهی می تواند باعث تجمع مواد سمی در بدن ماهی ها و ابتلای انسان به بیماری های مزمن و مرگبار شود.

مواد شیرین به ویژه قند و شکر و حتی شکر قهوه ای یکی دیگر از عوامل تهدیدکننده سلامت انسان ها به شمار می‌آید، زیرا باعث افزایش ترشح انسولین در بدن می شود. از طرفی سلول های سرطانی از خوراکی ها و مواد شیرین تغذیه می کنند و مصرف این نوع مواد بستر رشد و گسترش تومورها را فراهم می‌کند.

خوراکی های کنسرو شده هم عامل بسیار خطرناکی برای سلامت بدن محسوب می‌شود زیرا حاوی مقادیر بالایی از مواد نگهدارنده است و نیز در بدنه فلزی آن انواع مواد سمی وجود دارد که از عوامل اصلی ابتلای انسان به سرطان است.

پاپ کورن های حاضری که در مایکروفر آماده می شوند نیز یکی دیگر از خوراکی های ایجادکننده سلول‌های سرطانی است. رایحه ای که این ماده غذایی پس از باز شدن بسته ایجاد می کند عامل بسیار جدی برای ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه است.

کارشناسان بر این اساس توصیه می کنند افراد در صورت تمایل به مصرف پاپ کورن به صورت سنتی و با روش های عادی آن را تهیه کنند و از یک اسنک سالم لذت ببرند.

گوشت های کبابی و سرخ شده هم به دلیل تغییر در مولکول سلول ها تحت تاثیر حرارت به یک ماده خطرناک برای سلامتی بدن تبدیل می شوند و مسبب بسیاری از سرطان ها بویژه سرطان روده بزرگ و سرطان های گوارشی هستند.

کارشناسان توصیه می کنند افراد در وعده های غذایی خود از گوشت بخارپز یا پخته استفاده کنند و کمتر سراغ خوراکی های سرخ شده بروند.مواد غذایی دودی دارای نمک فراوان و اکسید نیتریک هستند که هر کدام عاملی جدی برای ابتلای انسان به سرطان به شمار می‌روند.

در نهایت روغن های اشباع و آرد گندم سفید هم به دلیل تغییراتی که در ترکیب اصلی آنها داده شده به مواد سمی برای سلامت بدن تبدیل شده اند و کارشناسان توصیه می کنند افراد از این مواد خوراکی در وعده های غذایی خود استفاده نکنند.

کارشناسان همچنین توصیه می کنند افراد حتی الامکان از محصولات ارگانیگ برای تغذیه استفاده کنند.

منبع: the truth about cancer

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۵
لطفا بفرمایید پس چه بخوریم تا سرطان نگیریم
-
ناشناس
۰۹:۰۲ ۳۰ خرداد ۱۳۹۶
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۹ ۱۴ بهمن ۱۳۹۵
کلا همه چی خطرناکه.حتی آب هم میگن توش نیترات هست.هوا هم که آلوده و ذرات معلق و سرب و غیره.میوه هم که میگن تراریخته هستبرنج هم که پلاستیکی شده.مرغ هم مصنوعی و هورمونی شده.گوشت قرمز هم سرطانزا و برای سلامتی مضر