حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: آلودگی هوا و سلامتی انسانها به هم پیوسته بوده و این در حالیست که تمام حوادث جوی مانند طوفان ، زلزله و سیل در ایران وجود دارد و به تازگی نیز، آسیبهای ناشی از آلودگی هوا، به آنها اضافه شده است.
وی اظهارداشت: هرچند که آمارهای حوادث طی سالهای اخیر افزایش یافته، اما تعداد کشتهها در این بخش کاهش یافته، ضمن آنکه بیشتر حوادث قادر هستند که مردم را متاثر کنند، حوادث طبیعی بیشترین تاثیر را روی مردم میگذارد و زلزله، بیشترین آمار و تاثیرگذاری را داشته است.
خانکه گفت: طی 50 سال گذشته، حوادث مربوط به تغییرات جوی، بیشتر شده و انسانها در حوادث مربوط به تصادفات و حوادث صنعتی نقش بسزایی داشتهاند.
وی افزود: ریسک حوادث، در مورد آلودگی هوا نیز به دلیل تاثیر آن بر سلامتی انسانها، بالاست و در واقع تاثیر آن بر سلامتی انسان، سبب میشود که موضوع آلودگی هوا را در گروه حوادث بد و فجایع (Disaster) قرار دهیم همچنین بر اثر آلودگی هوا هر 2 ساعت یک نفر می میرد که این مهم باید مورد توجه متولیان سلامت قرار گیرد.
معاون تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: ایران، کشوری است با حدود 80 میلیون جمعیت که امید به زندگی آن بین 74 تا 76 سال میباشد و این در حالیست که ما تمام حوادث جوی مانند طوفان ، زلزله و سیل را داشتیم و به تازگی نیز، آسیبهای ناشی از آلودگی هوا، به آنها اضافه شده و اگر ارزیابی دقیقی بر تاثیرات آن روی سلامتی و زندگی مردم داشته باشیم، متوجه این حادثه جوی به طور عمیق خواهیم شد.
انتهای پیام/