به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛صومی در مراسم راه اندازی نخستین مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور در تبریز گفت: در دولت یازدهم 24 شرکت دانش بنیان در این دانشگاه تشکیل شده در حالی که تا سال 92 هیچ شرکت دانش بنیانی در این دانشگاه وجود نداشت.
وی افزود: 3 مرکز رشد در حوزه پژوهش در دانشگاه تبریز وجود داشت که تلاش می شود تعداد این شرکت ها تا پایان سال به 30 شرکت افزایش یابد.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز توجه ویژه ای به تجاری سازی شرکت های دانش بنیان دارد و تلاش می شود ایده ها به فناوری تبدیل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآوری کرد: با تبدیل مجموعه ای از آموزش ها به فناوری خواهیم توانست در آینده حرفی برای گفتن در حوزه پزشکی داشته باشیم.
صومی، ادامه داد: 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریز و شیراز برای راه اندازی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرارداد بسته اند.
وی یادآوری کرد: براساس این قرارداد سرمایه گذاری برای راه اندازی این مرکز از سوی دانشگاه علوم پزشکی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره اینکه بخش پیوند مغز استخوان در آذربایجان شرقی در حال پیشرفت است، گفت: همزمان با این بخش شرکت ها و زیرساخت های لازم برای راه اندازی مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در تبریز فراهم شده است.
صومی، افزود: اگر چه زیرساخت های متعددی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شیراز برای راه اندازی این مرکز وجود داشت ولی با تمام تلاش ها توانستیم نخستین مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی را در تبریز افتتاح کنیم.
صومی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مجموعه دانشگاه های استان تلاش می کنند با حرکت جمعی و تیمی ایده ها را به عمل تبدیل کنند، افزود: فاصله تبدیل ایده به فناوری در این استان بسیار کوتاه است.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی تبریز، دارای ۸ دانشکده داروسازی، پزشکی، پیراپزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و تغذیه، توانبخشی و علوم نوین پزشکی میباشد.
انتهای پیام/ش