به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غلامرضا شیرانی رییس پانزدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران با بیان اینکه رشته جراحی دهان و فک و صورت از رشته های نوپا و کاملا تخصصی در این حیطه است، گفت: طی سال های اخیر شاهد گسترش بخش های تخصصی در دانشگاه های داخل و نیز تربیت تعداد زیادی متخصص جوان در این رشته بودهایم.
وی با اشاره به اینکه طی این چند سال تعداد آنها چند برابر شده است تصریح کرد: در این راستا دانشگاه های آموزش دهنده باید از تکنولوژی های روز دنیا، تبادل استاد دانشجو و به روز رسانی برنامه های آموزشی بطور مداوم بهره مند باشند تا خللی به تربیت متخصصین این رشته وارد نشود.
شیرانی اظهارداشت: ایجاد محیط شغلی مناسب و تخصصی و حق امتیاز مطب جهت کار تخصصی به خصوص در شهرهایی که با کمبود متخصص روبرو هستند از دغدغه های مهم فارغ التحصیلان جوان است.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر راهکارها برون رفت از وضعیت کنونی و حل دغدغه ها عنوان کرد: اجازه داشتن مطب، به ویژه در شهرهایی که دچار کمبود جراح دهان و فک و صورت هستند از جمله این راهکارها است.
رییس پانزدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران گفت: با توجه به وسعت صدمات و ضایعات ناحیه فک و صورت در سطح کشور، الزام بیمارستان ها مبنی بر ویزیت اینگونه بیماران توسط جراحان دهان، فک و صورت نیز از دیگر راهکارهای برون رفت از دغدغهها است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: ارائه امکانات به نخبگان جوان و تسهیل در استخدام دانشگاه ها به منظور ارتقاء کیفی آموزش این رشته نیز می تواند نقش مهمی در این عرصه ایفا نماید.
گفتنی است، پانزدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران؛ ۱۹ تا ۲۲ بهمن ۹۵ در محل هتل بین المللی المپیک تهران برگزار می شود.
انتهای پیام/