یک پژوهشگر طب سنتی گفت: بسیاری از گیاهان و میوه‌ها سرشار از مواد مغذی هستند اما مصرف آن در دوران بارداری خطراتی را برای مادر و جنین به همراه خواهد داشت.

ابوالفضل فاطمی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با بیان اینکه از گل و گیاه زالزالک برای درمان بعضی بیماری‌ها استفاده می‌شود، اظهار داشت: گیاه زالزالک حاوی موادی همچون آنتی اکسیدان، فلاوونویید، پروآنتوسیانیدین و آنتوسینیدین است.
 
وی با اشاره به اینکه آنتی اکسیدان موجود در زالزالک باعث تسریع در روند جریان خون می‌شود، ادامه داد: مصرف این گیاه باعث درمان بیماری‌هایی مانند مشکلات روحی و روانی، فشارخون، قلبی و عروقی و لک‌های پوستی می‌شود.
 
فاطمی با تاکید بر اینکه مصرف زیاد این گیاه باعث بروز عوارضی مانند سرگیجه، سردرد، تهوع، خواب آلودگی و تپش قلب در افراد می‌شود، تصریح کرد: مصرف کم زالزالک بیماری‌های قندخون و دیابت را بهبود می‌بخشد.  
 
به گفته این پژوهشگر طب سنتی، ویتامین B و C موجود در زالزالک هنگام استفاده باعث کاهش چربی و کلسترول خون می‌شود.  
 
فاطمی با بیان اینکه دم‌کرده این گیاه دارویی از لختگی خون، بروز تشنج و چاقی جلوگیری می‌کند، افزود: مصرف میوه زالزالک در درمان عوارضی مانند اسهال، خون ریزی معده و کیسه صفرا تاثیر بسزایی دارد.
 
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: خانم‌ها در دوران بارداری از مصرف گیاه زالزالک خودداری کنند.
 
وی با اشاره به اینکه پوست درخت این گیاه باعث کاهش تب می‌شود، بیان کرد: استفاده از هسته میوه زالزالک به دلیل سمی بودن باعث بروز آسیب جدی به بدن خواهد شد.
 
این پژوهشگر طب سنتی یادآور شد: استفاده از زالزالک همزمان با مصرف داروهای قلبی، فشارخون و گوارشی باعث تشدید بیماری می‌شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.