افراد دچار بیماری میگرن باید در رژیم غذایی خود دقت کنند و از مصرف موادی که درد را در بیماری میگرن تشدید می‌کنند پرهیز کنند.

هشدار خداوند به صاحب خانه هابه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهرام خزایی متخصص تغذیه گفت: یکی از بیماری‌هایی که بیمار با سردردهای بدی مواجه می‌شود میگرن است که بسیار دردناک است و گاهی اوقات بیمار درد خارج از تحمل افراد می‌شود.
 
وی افزود: این بیماری که یک نوع سردرد مزمن محسوب می‌شود و در خانم ها بیشتر دیده می‌شود که البته با بالا رفتن سن رو به بهبودی می‌رود.
 
متخصص تغذیه گفت: حالت تهوع، کم اشتهایی و اختلالات بینایی را می‌توان از عوارض میگرن نام برد که افراد باید مراقب این عوارض باشند و تا می‌توانند از محیط های استرس‌زا دور بمانند و از تغذیه مناسبی برخوردار باشند.
 
خزایی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری میگرن هستند باید بدانند رژیم غذایی در تشدید میگرن بسیار موثر است؛ شکلات، نوشیدنی‌های الکلی، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در میگرن تشدید می‌کند که باید مراقب باشند.
 
وی ادامه داد: افراد میگرنی هرگز دخانیات استعمال نکنند و گرسنه نمانند تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند.
 
متخصص تغذیه گفت: افراد باید بنا به شرایط جسمانی خود خوراک خود را تنظیم کنند و به نوعی دکتر خود باشند تا کمتر دچار عوارض‌های گوناگون شوند.

منبع: فارس

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار