ترویج فرهنگ وقف عمل به اعتقادات دینی وسیله ای برای رفع نیاز است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بستان آباد، در همایش انجمن های اسلامی،هیئت امنا و خادمین مساجد شهرستان بستان آباد با اشاره به مشکلات مساجد در حوزه اداره ی اوقاف خواستار رسیدگی و توجه هر چه بیشتر هئیت امنا به مسایل اوقاف شد.
حجت الاسلام مهدوان گفت:در شهرستان بستان آباد ۳۷۷ باب مسجد وجود دارد که تعداد ۱۵۷ باب از این مساجد در اداره ی اوقاف و امور خیریه شهرستان ثبت گردیده است.
وی افزود: سازمان اوقاف اعتبارات مربوط به مساجد را صرفا به مساجدی اختصاص می دهد که پرونده ثبت شده در این سازمان داشته باشند، به همین علت، اداره ی اوقاف شهرستان بستان آباد در حال پیگیری برای ثبت تمام مساجد شهرستان در سازمان اوقاف می باشد و این امر به کمک فعالین مساجد امکان پذیر می باشد.
رئیس اداره ی اوقاف شهرستان در ادامه با اشاره به مساله تعداد خادمان مساجد و آمار ثبت شده آن ها گفت: متاسفانه تا امروز فقط ۳۲ نفر از خادمان مساجد موفق به تشکیل پرونده و سازماندهی شده اند که آمار بسیار پایینی است.
وی افزود: اداره ی اوقاف برای تشکیل و سازماندهی پرونده خادمان مساجد به یاری فعالین مساجد نیازمند است.
مهدوان در پایان با اشاره به ضرورت وجود پشتوانه اقتصادی برای مساجد و فعالین آن ها از هیئت امنا خواست، با وقف زمین یا ساختمان به نام مسجد، از هزینه های مالی مسجد پشتیبانی کنند.
در ادامه سید رضا رضوی،امام جمعه شهرستان بستان آباد ضمن اشاره به جایگاه والای مسجد در فرهنگ اسلامی و به تبع آن جایگاه ارزشمند خادمان مسجد خاطر نشان کرد: این جایگاه و خدمت به مساجد متعلق به حضرت ابرهیم و انبیای عظام می باشد که امروز به امانت بر گردن شماست.
رضوی در ادامه با اشاره به مهمترین وظیفه یک خادم مسجد گفت: خادم مسجد وظیفه دارد مسجد را به لحاظ معنوی و ظاهری طیب و طاهر نگه دارد
وی افزود:مساجد هم به لحاظ بهداشتی و هم به لحاظ صداقت و پاکی درونی باید الگو و سرمشق باشند.
رضوی با اشاره به لزوم جذب حداکثری جوانان به مسجد گفت: هئیت امنا و خادمین مساجد باید با سعه ی صدر خود زمینه ی جذب جوانان به مسجد را فراهم کنند.
امام جمعه بستان آباد در ادامه گفت: مساجد باید امروز در شکستن فرهنگ های غلط و نا بجا و فرهنگ سازی درست و اسلامی پیشتاز باشند.
رضوی، اطعام های بی حساب در مجالس ترحیم را نمونه ای از فرهنگ نادرست خواند و افزود: مساجد و خادمین مساجد باید با تشویق مردم به دستگیری از ضعفا و فقرا، تهیه جهیزیه نو عروسان و امور عمرانی و فرهنگی به وظیفه فرهنگسازی خود اهتمام ویژه بورزند.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.