به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، فاطمه دهقانی در جمع مسئولان و بانوان شرکتکننده در جشنواره غذاهای دریایی در سالن فنیوحرفهای گناوه، با بیان اینکه آشپزی در جهان به عنوان یک حرفه و تخصص در نظر گرفته میشود، اظهار داشت: میتوان از آشپزی برای اشتغال پایدار بانوان و بهبود وضعیت اقتصادی خانوادهها استفاده کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر افزود: بانوان میتوانند با رویآوردن به حرفهها و مشاغل متناسبت از جمله آشپزی، با یک هزینه اندک به یک شغل پایدار دست یابند.
وی افزود: با احیای غذاهای بومی محلی میتوان به گسترش سلامت و استفاده جامعه از غذاهای سالم و مفید کمک بسیاری کرد.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان بوشهر با بیان اینکه برپایی جشنوارهی غذاهای دریایی در شهرستان گناوه، میتواند برای معرفی استان و شهرستان در سطح کشور، ظرفیت و قابلیت مستعدی باشد، گفت: با توجه به نزدیک بودن تعطیلات نوروز، این برنامه باعث آشنا شدن مردم منطقه و دیگر هموطنان که به این منطقه سفر میکنند با غذاهای محلی و توسعه بحث سلامت در جامعه میشود.
عبدالرسول کازرونی با اشاره به موقعیت خوب شهرستان گناوه در فصل گردشگری، ادامه داد: مرکز فنیوحرفهای شهرستان گناوه آمادگی لازم را برای برپایی برنامهها و جشنواره غذاهای بومی در ابعاد گستردهتر ایام تعطیلات نوروز دارد.
انتهای پیام/ ث