مدیر کل شیلات خوزستان از برگزاری جشنواره طبخ غذای آبزیان در محل نمایشگاه دائمی اهواز خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  دکتر نبی اله خون میرزایی مدیر کل شیلات خوزستان اظهار داشت : جشنواره طبخ غذای آبزیان 20 بهمن ماه در محل نمایشگاه دائمی اهواز برگزار می شود.

وی افزود: همزمان با دهه مبارک فجر و با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، افزایش سطح سلامت جامعه ، معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی و میگو و معرفی تنوع شیوه های طبخ آبزیان، جشنواره طبخ غذای آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان اهواز برگزار می شود.

خون میرزایی ادامه داد: خانواده های محترم اهوازی با پخت غذاهای متنوع دریایی و آبزیان، با استفاده از روشهای متنوع پخت و حفظ ارزش غذایی و تزیین آن، در این جشنواره شرکت کرده و پس از ارزیابی هیئت داوران ، به برترین های این جشنواره جوایزی اهدا خواهد شد .

لازم به یادآور است این جشنواره در تاریخ چهار شنبه 20 بهمن ماه از ساعت 16  در محل نمایشگاه بین المللی اهواز واقع در انتهای بلوار شهید چمران (کیانپارس) برگزار می گردد وشرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است .

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار