به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان درجمع خبرنگاران مدتزمان برای پرورش بوقلمون گوشتی را بین 4 تا 5 ماه عنوان کرد و گفت: بعدازاین مدت و با رعایت استانداردهای لازم وزن بوقلمون به حدود 20 کیلو بسته به نژاد و رعایت استانداردهای پرورش میرسد.
مصطفی شاهحسینی با بیان اینکه گوشت بوقلمون گوشتی با طعمهای مختلف است به میزان ارزش بالای غذای این گوشت اشاره کرد و افزود: گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است.
وی افزود: 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه رانها قرار دارد که این مهم سبب ایجاد طعم و مزه متفاوت در گوشت این پرنده شده است.
شاهحسینی به میزان ظرفیت واحدهای پرورش بوقلمون استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: واحدهای پرورش بوقلمون استان دارای ظرفیت 16 هزار و 200 قطعه است.
انتهای پیام/ی