به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مجید حسینی مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرخس با بیان اینکه این شهرستان با تولید 5 هزار و 500 تن پنبه در سال جاری به عنوان پایلوت تولید پنبه شناخته شده گفت : این موضوع فرصت احیای برخی رشته های صنایع دستی مرتبط با محصولات پنبه فراهم می کند و می تواند در ارتقا کمی و کیفی صنایع دستی مرتبط با آن تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی افزود: افزایش کمی و کیفی برخی محصولات کشاورزی بخصوص محصولات مربوط به صنایع نساجی در ارتقاء کیفیت و میزان تولید صنایع دستی مرتبط با آن محصول مؤثر است که تولید پنبه نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرخس گفت: شهرستان سرخس در زمینه بافت گلیم، جاجیم و انواعی از رودوزیهای سنتی شاخص است و در برهه ای طرحها و نقوش خاص و منحصربفرد خود را داشته است .
حسینی افزود: برخی از این طرحها و بافته های مبتنی برآن در استان تنها مختص سرخس بوده است طبیعتا افزایش کمی و کیفی تولید پنبه که مشخصاً یکی از مواد اولیه این قبیل صنایع دستی است نقش بسزایی در احیای این بافته های خاص و بهبود وضعیت هنرمندان آن ها خواهد داشت.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرخس گفت: با توجه به اینکه شهرستان سرخس در نقطه صفر مرزی قرار دارد و با بازاریابی خوب ، می توان از این فرصت برای افزایش صادرات صنایع دستی خاص شهرستان استفاده کرد .
حسینی تصریح کرد: برای ساماندهی وضعیت هنرمندان و صنایع دستی و احیای برخی از صنایع دستی منحصربه فرد شهرستان ، اقدامات و برنامه هایی تدوین و در دستور کار نمایندگی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرخس قرار گرفته که با جدیت پیگیری می شود.
انتهای پیام//ف.ج