معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه اقتصاد دانشبنیان جایگاه بسیار والایی نسبت به اقتصادهای زیر زمینی دارد، افزود: ارزش افزوده اقتصاد دانشبنیان بدون تأمین اعتبار از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که ماده اولیه این اقتصاد نیروی انسانی نخبه، کارآمد و کارآفرین است.
ستاری با بیان اینکه زیرساختهای انسانی توانمندی در کشور وجود دارد گفت: برای بهرهمندی از این نخبگان و انسانهای توانمند باید زیست بومهای تخصصی و دانشبنیان فراهم شود تا به نقطه ایدهآل هدفگذاری شده دست یابیم.
وی از راهاندازی بزرگترین شرکتهای دانشبنیان در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: تا 3 سال آینده با بهرهمندی از ظرفیتهای نیروی انسانی متخصص و نخبه بزرگترین شرکتهای دانشبنیان در کشور فعالیت خود را آغاز میکنند که این شرکتها جایگزین صنایع و واحدهای صنعتی بزرگی مانند ایرانخودرو و صنایع نفتی میشود.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه دولت توجه ویژهای برای حمایت از نخبگان و شرکتهای دانشبنیان کرده است، بیان کرد: سازمان ها و دستگاههای اجرایی برای ایجاد فضای کسب و کار تلاش بیشتری کنند تا اقتصاد زیرزمینی به اقتصاد دانشبنیان تبدیل شود.
ستاری نقش دانشگاهها و مراکز پژوهشی در تحقق شرکتهای دانشبنیان بسیار مهم و تأثیرگذار دانست و گفت: بهزودی شبکه نوآوری تهران با تمرکز بر فعالیتهای دانشبنیان و نیروی انسانی توانمند راهاندازی میشود.
انتهای پیام /پ