وی افزود: از تعداد 17 هزار مهد کودک مجوز دار کشور، 7 هزار و 500 مهد، روستا مهد بوده، هزار و 200 مهد در حاشیه شهرها فعالیت می کنند و مابقی مهد کودک های شهری هستند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور یکی از سیاست های سازمان بهزیستی کشور را حمایت از مهدهای کودک و موسسان این مهدها دانست و اظهارکرد: در تلاش هستیم تا از مهدکودک هایی که در مناطق محروم کشور احداث می شوند، حمایت بیشتری داشته باشیم.
مسعودی فرید در خصوص حمایت های سازمان بهزیستی از خانواده های کم برخوردار جهت حضور فرزندان این خانواده ها در مهدهای کودک تصریح کرد: سازمان بهزیستی بخشی از هزینه های حضور فرزندان خانواده های کم برخوردار در مهدهای کودک را تامین می کند ضمن اینکه اکنون در روستا مهدها، یک وعده غذای گرم رایگان نیز به کودکان ارائه می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر کار توزیع یک وعده غذای گرم در روستا مهدهای شهرهای محروم ایلام، آذربایجان غربی، خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، قم، اردبیل و سیستان و بلوچستان در حال انجام است و به دنبال این هستیم که این برنامه در سایر استان های کشور نیز استمرار یابد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی کشور مسئولیتی در قبال مهدهای کودک فاقد مجوز ندارد اذعان کرد: درخواست ما از خانواده ها این است که پیش از ثبت نام فرزندان خود در مهدهای کودک از مجوز داشتن آنها اطمینان کسب کنند زیرا سازمان بهزیستی در قبال مهدهای کودک فاقد مجوز مسئولیتی ندارد.
مسعودی فرید اظهارکرد: در صورت اطلاع خانواده ها در رابطه با مهدهای کودک فاقد مجوز، سازمان بهزیستی با این مهدها برخورد خواهد کرد.
منبع: میزان
انتهای پیام/