مواد لازم:
آرد: 4 پیمانه
نمک: یک پنسه
کره حیوانی: 250 گرم
وانیل: یک چهارم ق چ سرخالی
ادویه معطر (هل یا دارچین): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
شکر (پودرشده): یک دوم پیمانه
تخم مرغ (متوسط): یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک دوم پیمانه
خرما (درشت بدون هسته): به مقدار لازم
مغز گردو (برای وسط خرما): به مقدار لازم
کنجد سفید: یک و یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
رولت خرما
طرز تهیه:
1. خرما را به طور عمودی شکاف داده و در آن یک چهارم مغز گردو را قرار دهید. خرما را بپیچانید. به طوری که شبیه خرمای درسته شود (درز خرما بسته شود). با دست به خرما شکل استوانه داده و همه خرماها را به همین صورت آماده کرده و کنار بگذارید.
2. کره نرم و شکر پودرشده را با همزن زده تا سبک شود. تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. سپس زرده، وانیل و ادویه دلخواه را هم اضافه کنید.
3. وقتی مواد یکدست شد، همزمان را خاموش کرده و با استفاده از لیسک به تناوب شیر، آرد و نمک را اضافه کنید و با دست به خمیر شکل دهید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست و ظرف نچسبد. سپس در کیسه فریزر و در یخچال برای نیم ساعت برای استراحت قرار دهید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر باز کرده و از خمیر مستطیل هایی به اندازه قطر خرما برش بزنید.
4. خرما را در آن پیچیده و درز را بسته و در دست به آن شکل استوانه دهید. سفیده را با چنگال هم زده تا از لختگی درآید. سپس رولت را ابتدا در سفیده زده و بعد در کنجد بغلتانید. سپس در دست به آن شکل استوانه دهید و در سینی چرب شده (با روغن جامد) بچینید.
5. سپس برای 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه سانتی گراد، شبکه وسط،. رولت ها را برای 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر شیرینی و روی آن طلایی شود. بعد از پخت سریع از سینی خارج کنید تا نچسبد و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
نکته:
در صورتی که از ادویه معطر استفاده کردید، از وانیل به مقدار یک هشتم قاشق چای خوری استفاده شود.
انتهای پیام/