به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار گفت: این دوره آموزشی با استفاده از مربی آشپزی مجرب به منظور گسترش فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف انواع آبزیان به ویژه طبخ آسان و ارزان و سالم لقمه ای برای دانش آموزان توسط والدین، در روستای عزیزک بهنمیر برگزار شد.
وی افزود: در این دوره 84 بانوی روستای عزیزک با شیوه های طبخ 5 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: آش ماهی، کتلت ماهی، قلقلی ماهی، املت ماهی، سالاد پاستا با گوشت ماهی آشنا شدند.
رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار گسترش فرهنگ آبزی مصرفی و بالا بردن سرانه مصرف آبزيان را از عوامل افزایش سلامتی و شادابی در جامعه دانست.
انتهای پیام/ع