به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از مشهد،، علیرضا قدرتی گفت: حفظ زنجیره سرد فرآورده های خام دامی بخصوص فرآورده های منجمد از زمان تولید تا زمان مصرف بسیار حائز اهمیت است.
قدرتی افزود: در صورت استفاده از امکانات مناسب مانند سردخانه ها نه تنها از ضایعات غذا جلوگیری می شود بلکه قیمت مواد اولیه هم تا اندازه قابل ملاحظه ای کاهش می یابد و در نتیجه باعث افزایش تولید می شود. همچنین امکان ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا در هر زمانی فراهم می شود.
او خاطر نشان کرد: وجود دمای زیر صفر درجه سانتی گراد طی 104 روز از سال و کمبود سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی در سطح استان می تواند عامل مهمی برای احداث سردخانه های چندهزار تنی و ایجاد اشتغال برای جوانان و ارزش افزوده محصولات باشد.
انتهای پیام// ح خ