قائم مقام وزیر نیرو آب شرب را اولویت تمام دنیا دانست و گفت :وزارت نیرو یا هر وزارتخانه ای در ایران طبیعتا کار سلیقه ای نمی کند و طبق قانون و در تمام دنیا اولویت اول با آب شرب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اهواز، ستار محمودی، قائم مقام وزیر نیرو اظهار کرد: به هر حال وقتی پدیده یا پدیده هایی پیش می آید اگر درست بازگو نشود و ابهام داشته باشد باعث ایجاد سوالات بسیار و انتظارآفرینی برای مخاطب می شود.

وی افزود: پدیده گرد و غبار و توأم شدن آن با شرجی باعث ایجاد پدیده جدیدی در کشور شده که در سال های گذشته خیلی کمرنگ بوده است.

قائم مقام وزیر نیرو بیان کرد: وقتی پدیده ای پیش می آید باید برای آن چاره جویی کرد، جلسه امروز پیرامون کارهایی که باید انجام شود و ادامه کارها در آینده تشکیل شده است.

محمودی ادامه داد: شبکه برق کشور و خصوصا خوزستان از شبکه هایی است که برای شرایط مختلف به بهترین نحو پاسخگو هستند.
 
وی گفت: از وضعیت استان با خبر هستیم، بیان کرد: برق حوزه گسترده ای است و پدیده هایی مثل گرد و خاک و مه چرخه هایی طبیعی است که دست ما نیست و وقتی با هم تلاقی پیدا کند، آثار بسیاری از جمله آسیب به تأسیسات برقی را به دنبال دارد.

قائم مقام وزیر نیرو تصریح کرد: برای پست ها در قراردادهای جدید که ۳۱۲ پست برای کشور و بیش از ۴۰ مورد برای خوزستان اختصاص دادیم، از نوعی که باید مقاوم باشند را مدنظر قرار دادیم.
شرایط آب و هوایی خوزستان با زمستان و بهار کوتاه در مقابل تابستان بلند است و انجام کارها با سرعت عمل بیشتر را مدنظر داریم.

شب گذشته مقداری برق از یزد، تهران و کرمانشاه برای اهواز ارسال کردیم که بخشی از آنها امروز به اهواز رسیدند.

محمودی اظهار کرد: وزارت نیرو یا هر وزارتخانه ای در ایران طبیعتا کار سلیقه ای نمی کند و طبق قانون و در تمام دنیا اولویت اول با آب شرب است.

وی افزود: استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد بیش از هشت هزار و ۷۰۰ کیلومتر شبکه دارد. ۹۷ هزار مقره در استان داریم که این وقایع اخیر ارتباطی با عمر مفید آنها و یا سابقه خرید آنها ندارد. باید پوشش این مقره ها را سیلیکون راوری کرد.

قائم مقام وزیر نیرو  گفت: وزارت نیرو به کل جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور خدمات ارائه می دهد که مانند سایر وزارتخانه ظرفیت مال دارد که ما هزینه هایی مثل تعمیر، نگهداری، توسعه، حوادث، اتفاقات و پدیده ها را داریم.

محمودی عنوان کرد: وزارت نیرو در حد توان روی زیرساخت های برقی خوزستان خوب هزینه کرده است. نزدیک هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه برق در استان در کنار ۱۴ هزار مگاوات ظرفیت برق ایجاد کردن و ایجاد ۵۰۰ تا ۶۰۰ پست ایجاد شده است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.