به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حالا که فصل انار است، سعی کنید به جز استفاده از انار به عنوان میوه، استفادههای دیگری نیز از آن بکنید. در این مطلب طرز تهیه سالادی با انار و تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم، که حتما از آن خوشتان میآید.
مواد مورد نیاز:
تره فرنگی: ۵۰۰ گرم
گردو (خرد شده): ۱۵۰ گرم
سیر (له شده): ۲ حبه
انار: ۱۵۰ گرم
رب انار: ۱ ق. س. فلفل دلمهای (نگینی خردشده): ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ ق. س
سالاد تره فرنگی و انار
روش تهیه:
۱ - قسمت سفید تره فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کرده و داخل قابلمهای حاوی آب جوش و مقداری نمک به مدت ۳ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. بعد آن را آبکش کرده، تکههای بزرگتر را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید.
۲ - گردو، سیر، انار، رب انار، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، تره فرنگی (نگینی خردشده)، نمک و فلفل را داخل کاسهای ریخته و مخلوط کنید.
۳ - یک ورقه تره فرنگی را روی سطح صافی قرار داده، سپس مقداری مخلوط موارد روی آن ریخته و رول کنید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
۴ - رولهای آماده شده را داخل ظرفی چیده و با اناز تزیین کنید.
منبع: ماهنامه سرآشپز
انتهای پیام/