به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اروپایی ها خوب می دانند که در فصل خانه نشینی و سرما چگونه با به راه اندازی فستیوالها و بازارهای رنگی در فضای باز خود را سرگرم کنند. یکی از کارهایی که اروپانشینان دوست دارند خوردن غذاهای زمستانی گرم در خیابانهای سنگ فرشی شهرهای مختلف است.
در ادامه غذاهای معروف زمستانی در اروپا را مشاهده می کنید: "چوکوروت" در سوئیس ،آلمان و جمهوری چک پرطرفدار است و با کلم ترش ،سوسیس ،کالباس و انواع ادویه و ترشی جات طبخ می شود
"رربیت ولزی" هم از پنیر کبابی ،کره ،شیر ،زرده تخم مرغ ،ورقه گوشت و نان تست تهیه و با سسی داغ سِرو می شود
"تخم مرغ اسکاچ" ،تخم مرغ آبپزی است که داخل گوشت قرار گرفته و سرخ می شود و بیشتر در بریتانیا طرفدار دارد
"تارتیفلت" در نواحی "آلپ-فرانسه- طرفدار دارد.سیب زمینی،پنیرReblochon ،پیاز و گوشت مواد اولیه آن هستند
پنیر "راکلیت" در بیشتر بازارهای زمستانی اروپا به فروش می رسد
"شاه بلوط بوداده شده" را در ایتالیا ،پرتغال ،ترکیه و اسپانیا تازه و داغ خریداری و نوش جان کنید
"اشترودل سیب" گرم و تازه در شهرهای مختلف اروپا به ویژه در آلمان مزه کنید
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/