این سیاستمدار آمریکایی در سخنانی مداخله جویانه میگوید که ایالات متحده به اصرار خود به دولت ایران برای محترم شمردن تعهدات بینالمللی خود ادامه میدهد او تضمین محاکمات عادلانه و بازداشت و زندانی نکردن شهروندان به صورت خودسرانه را از جمله باصطلاح تعهدات بینالمللی خود بر میشمارد و بر آزادی فوری تمامی زندانیانی را که به دلیل باورهای دینی و سیاسی خود در حبس تاکید میکند!
این حمایت از سران فتنه در حالی صورت میگیرد که دونالد ترامپ از کارزار انتخاباتی خود تا کنون پروژه ایران ستیزی را کلید زده است و همواره از ایران به عنوان تهدیدی برای نظام بین الملل یاد میکند. این دشمنی آشکار با ملت ایران تا جایی پیش میرود که وی در روز اول ورود ترامپ به کاخ سفید و همزمان با انجام مراسم تحلیفش در بیانیهای که از آن با عنوان نخستین سند سیاست خارجی و دفاعی ترامپ یاد میشود ضمن تاکید بر ضرورت محافظت از آمریکا در برابر تهدیدات موجود، از ایجاد سامانهای برای دفاع موشکی در مقابل ایران و کرهشمالی سخن به میان میآورد. این اولین اقدام رسمی دولت ترامپ علیه ایران است و پس از آن نیز در فرمانی مانع صدور روادید برای شهروندان ایران و 6 کشور دیگر جهان میشود!
این رئیس جمهور تازه کار بدون توجه به عواقب حاصل از این دستور، مشکلات عدیدهای را برای تعداد زیادی از مهاجران بویژه دانشجویان و تجار ایرانی بوجود آورد. اما این انتهای سیاستهای او علیه ملت بزرگ ایران نیست، موج دوم اقدامات ضد ایرانی ترامپ مدتی بعد از سوی مارکو روبیو، جان کورنین و تد یونگ سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی رقم میخورد که در آن قانون تحریمهای غیر هستهای ایران را که بر مبنای آن تحریمهای مالی و اقتصادی علیه فعالیتهای غیر هستهای ایران اعمال خواهد شد به مجلس سنا معرفی میکند.
اندیشه ایران ستیزی آنان به همینجا ختم نمیشود و مارکو روبیو بار دیگر با بهانه موشک بالستیک ایران را تهدیدی برای کشورهای متحد آمریکا معرفی میکند و میگوید: بعد از سالها تساهل و تسامح یک جانبه دولت اوباما در مقابل ایران، وقت آن رسیده که آمریکا علیه حمایتهای ایران از تروریسم و فعالیتهای موشکی ایران و موارد نقض حقوق بشر در این کشور اقدامی انجام دهد.
جالب اینجاست که در چنین شرایطی که ترامپ و اطرافیانش بر تهدید بودن ایران علیه آمریکا و متحدانش اصرار دارند و در همین مدت کوتاه تمام توان خود را برای مقابله با ملت ایران بکار گرفتهاند! نعره حقوق بشری آنها بار دیگر به گوش میرسد و در بیانیههای خود شکست حصر سران فتنه را دنبال میکنند و گویا کسانی که امنیت ملی ایران را هدف گرفتهاند، تافتههای جدا بافته برای دولتمردان آمریکایی به حساب میآیند!
پر واضح است که دولت ترامپ نیز با حمایت از فتنهگرانی که قصد داشتند در سال 88 آتش نفاق را در جان ملت بیندازند خواب براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را در سر میپروراند. خوابی که یک بار از سوی ملت هوشیار و با بصیرت ایران در زمان ریاست جمهوری اوباما به کابوس توطئه گران علیه ملت تبدیل شد.
هیلاری کلینتون در کتاب "انتخابهای سخت" در فصل 18 این کتاب به مسئله اغتشاشات بعد از انتخابات ریاستجمهوری در ایران نیز اشاره کرده و نوشته است که دولت باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا در سالهای بعد از اغتشاشات انتخابات ریاستجمهوری سال 1388 در ایران با صرف دهها میلیون دلار به آموزش بیش از 5000 نفر از مخالفان ایران در سراسر دنیا پرداخت. کلینتون در این کتاب حمایتهای دولت اوباما از مخالفان ایران را کمتر از حد
لازم میداند و مینویسد: "ما در سالهای بعد دهها میلیون دلار هزینه
کردیم و بیش از 5 هزار فعال را در سرتاسر دنیا آموزش دادیم.
حرفهای ترامپ در حمایت از سران فتنه نشان میدهد که دشمنان ایران اسلامی هنوز به بازگرداندن مهرههای خود به صحنه مخالفت با نظام اسلامی امید بستهاند و ژستهای حقوق بشری و انساندوستانه آنان تنها نقاب میشی است که بر چهره گرگهای درنده تشنه به خون ملت ایران کشیده شده است.
انتهای پیام/