رییس دامپزشکی قوچان از پرورش 34 مرغداری گوشتی با ظرفیت حدود 1 میلیون و 250 هزار قطعه در هر دوره در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا قدرتی گفت: در سال های اخیر گوشت طیور بعنوان یک منبع پروتئین حیوانی بطور وسیعی در تغذیه انسان مورد استفاده قرار گرفته و در بعضی از کشورها که از نظر شرایط طبیعی و مرتع با کمبود مواجه هستند گوشت طیور به سرعت جانشین گوشت دامهای دیگر شده است.

قدرتی افزود: شهرستان قوچان دارای 34 مرغداری گوشتی با ظرفیت حدود 1 میلیون و 250 هزار قطعه در هر دوره قابل پرورش است .

او خاطر نشان کرد:  از ابتدای امسال حدود 3 میلیون و 800 قطعه طیور زنده در کشتارگاه صنعتی قوچان کشتار و به بازار عرضه شده است.
انتهای پیام// ح خ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.