به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا قدرتی گفت: در سال های اخیر گوشت طیور بعنوان یک منبع پروتئین حیوانی بطور وسیعی در تغذیه انسان مورد استفاده قرار گرفته و در بعضی از کشورها که از نظر شرایط طبیعی و مرتع با کمبود مواجه هستند گوشت طیور به سرعت جانشین گوشت دامهای دیگر شده است.
قدرتی افزود: شهرستان قوچان دارای 34 مرغداری گوشتی با ظرفیت حدود 1 میلیون و 250 هزار قطعه در هر دوره قابل پرورش است .
او خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال حدود 3 میلیون و 800 قطعه طیور زنده در کشتارگاه صنعتی قوچان کشتار و به بازار عرضه شده است.
انتهای پیام// ح خ