به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شاهرود؛ آموزش تبدیل ایده ها به کسب کار در زمینه هاى مختلف سلامت، زیست فناورى، داروسازى، تجهیزات پزشکى و کاربرد فناوری اطلاعات در حوزه ى سلامت از اهداف برگزاری این کارگاه سه روزه است.
محمد حسن امامیان، مسئول برگزاری این کارگاه گفت: در این کارگاه 186 پژوهشگر، استاد و دانشجو از دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، گلستان، بابل، گیلان، سمنان و شاهرود ایدههای خود را در حوزه های صنایع غذایی، تجهیزات توانبخشی، مدیریت نظام سلامت، مهندسی و تجهیزات پزشکی ،تجهیزات پایش و کنترل آلودگیها و فرآوردهای بیولوژیک ، بهداشتی و دارویی ارائه می کنند.
امامیان افزود: در بخش سلامت در توسعه علوم وضعیت مطلوبی داریم اما در توسعه فناوری جای کار زیاد است و می توان بستر بسیار خوبی برای اشتغال زایی، خودکفایی در زمینه فناوری و حتی صادرات فراهم کرد.
در پایان این کارگاه بر اساس رای هیات داوران از صاحبان ایده های برتر قدردانی خواهد شد.
برپایی نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دارویی و محصولات واحدهای مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از برنامه های جنبی این استارتاپ ویکند است
با اجرای استارتاپ ویکند تاکنون دو هزار و 500 در ایران مشغول به کار شدند.
استارتاپ ویکند ( Startup Weekend) یک رویداد آموزشی-تجربی شناخته شده در سراسر دنیاست که شبکه پهناوری از مشتاقان کارآفرینی را پدید آورده است.
انتهای پیام/ع