مدیر کل دفتر طب سنتی، ایرانی اسلامی عنوان کرد: بودجه طب سنتی در سال 96 ناچیز بوده اما وزارت بهداشت از منابع دیگر در این حوزه استفاده می‌کند.

محمود خدادوست مدیر کل دفتر طب سنتی ایرانی اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه علی رغم قدمت چند هزار ساله طب سنتی ایرانی از بسیاری کشورهای دنیا در توسعه و نهادینه کردن این طب در نظام سلامت عقب مانده‌ایم، اظهار داشت: هند، چین و بسیاری از کشورهای اروپایی از ظرفیت‌های طب سنتی، داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی در نظام سلامت خود استفاده می‌کنند. 
 
وی افزود: خوشبختانه در دهه اخیر توجه زیادی به این طب در کشور ما شده است و در برنامه توسعه پیش بینی شده که از ظرفیت‌های این طب برای رشد کشور بیشتر استفاده شود.
 
خدادوست با اشاره به این موضوع که در بودجه سلامت، ردیف اصلی بودجه طب سنتی بسیار ناچیز است، گفت: در لایحه بودجه سال 96، بودجه طب سنتی 6.5 میلیارد پیش بینی شده که باید در ابتدا به تصویب رسیده و پس از آن منتظر ماند و دید تا چه میزان از این اعتبار تخصیص پیدا می‌کند.
 
مدیر کل دفتر طب سنتی، ایرانی اسلامی عنوان کرد: واقعیت این است که وزارت بهداشت اهتمام جدی به این حوزه دارد، زیرا در سال ۹۵ بودجه طب سنتی  2.5 میلیارد بود، اما حداقل برای احداث 20 سلامتکده طب سنتی، حدود 60 میلیارد تومان از منابع طرح تحول سلامت در این حوزه اعتبار تخصیص یافت.
 
وی یادآور شد: اگر چه از نظر اعتباری بودجه کافی نداریم، اما چون رویکرد وزارت بهداشت طب سنتی است به همین دلیل از منابع دیگر این وزارتخانه در زمینه رشد و نهادینه کردن این طب علاوه بر بودجه اصلی استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.