29 تن گوشت ماهی خاویار امسال در استان قزوین تولید و روانه بازار شده است .

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی میزان خاویار تولید شده از این ماهی ها را 8 کیلو و 900 گرم بیان کرد.

تولید 29 تن گوشت ماهی خاویار

ایرج رحمانی افزود : 6 تا 10 درصد از وزن این ماهی ها تبدیل به خاویار می شود .

به گفته رحمانی در حال حاضر چهار واحد پرورش ماهی خاویار دارای پروانه دراستان فعالیت می کند .

وی با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویار تولیدی بیشتر به استانهای گیلان و تهران ارسال می شود افزود : شرکت های بزرگ هم با عمل آوری ، خاویار تولیدی استان را صادر می کنند .

به گفته مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی ، پرورش این ماهی از سال 85 در استان آغاز و اولین محصول این واحدها در سال 89 تولید شده است .

رحمانی اضافه کرد : فیل ماهی با حدود 9 سال و سیبری با چهار سال زمان برای تولید خاویار دو گونه ای هستند که در استان پرورش داده می شوند .

وی با بیان اینکه صید بچه ماهی از دریا باعث کم شدن این گونه شده است ، گفت : مشکل تامین بچه ماهی خاویاری برای پرورشدهندگان با پرورش این گونه در حال برطرف شدن است .

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار