به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین ؛ مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی میزان خاویار تولید شده از این ماهی ها را 8 کیلو و 900 گرم بیان کرد.
ایرج رحمانی افزود : 6 تا 10 درصد از وزن این ماهی ها تبدیل به خاویار می شود .
به گفته رحمانی در حال حاضر چهار واحد پرورش ماهی خاویار دارای پروانه دراستان فعالیت می کند .
وی
با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویار تولیدی بیشتر به استانهای گیلان و
تهران ارسال می شود افزود : شرکت های بزرگ هم با عمل آوری ، خاویار تولیدی
استان را صادر می کنند .
به گفته مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی ،
پرورش این ماهی از سال 85 در استان آغاز و اولین محصول این واحدها در سال
89 تولید شده است .
رحمانی اضافه کرد : فیل ماهی با حدود 9 سال و سیبری
با چهار سال زمان برای تولید خاویار دو گونه ای هستند که در استان پرورش
داده می شوند .
وی با بیان اینکه صید بچه ماهی از دریا باعث کم شدن این
گونه شده است ، گفت : مشکل تامین بچه ماهی خاویاری برای پرورشدهندگان با
پرورش این گونه در حال برطرف شدن است .
انتهای پیام/