به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک؛معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی در آیین افتتاحیه طرح بسیج سلامت نوروزی که در مرکز بهداشت اراک برگزار شد،گفت: این طرح از اول اسفندماه تا نیمه فروردین ماه سال آتی با مشارکت 85 بازرس بهداشت محیط، 10 نیروی آزمایشگاهی، 20 نیروی پشتیبان و هفت نیروی ستادی در واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برگزار می شود.
دکتر اسماعیلی گفت: نظارت بر مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستوران ها، شیرینی و آجیل فروشی ها، مراکز بین راهی، فست فودها، همچنین اماکن عمومی شامل هتل ها، مهمانسرا ها، پایانه های مسافربری، پارک ها، مدارس و محل های اسکان مسافران نوروزی از مهمترین محورهای اجرای این طرح ملی است که در نقاط شهری و روستایی طی 45 روز دنبال می شود.
وی افزود: این برنامه با هدف ارتقاء سلامت جامعه و مسافران، ایمنی آب و مواد غذایی در بخش تولید و عرضه به انجام می رسد.
اسماعیلی گفت : برنامه بسیج سلامت نوروزی در قالب بازرسی های مستمر، تشدید نظارت های بهداشتی با مشارکت دستگاه های مرتبط و در اماکن عمومی انجام می شود و در صورت مشاهده تخلف ابتدا اخطار و در صورت اهمال و اصلاح نشدن موارد ، ئاحد مهروموم می شود.
معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی افزود : این طرح با آغاز نمایش ستادی توانمندی های نظارتی در اراک همراه است و معدوم سازی اقلام غذایی که در یک ماه گذشته ضبط شده، بیش از 600 سری قلیان از برنامه های آن است.
انتهای پیام / ر