به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در بین نوشیدنىها بسیارى از افراد طرفدار چاى و قهوه هستند، اما در فصل زمستان به خصوص هنگام مبتلا شدن به سرماخوردگى و آنفلوآنزا بدن به نوشیدنى مقوى ترى نیاز دارد.
به همین منظور ما به شما یک نوشیدنى با عنوان «نوشیدنى گرم کننده زمستانى» معرفى مى کنیم که از آب لیمو، سرکه سیب و زنجبیل تازه تهیه مى شود.
سرکه سیب موجود در این نوشیدنى تنظیم کننده قند خون بوده و موجب بهبود عملکرد سیستم گوارش و زنجبیل مى شود. افزون بر این زنجبیل تسکین دهنده دردهاى معده و رفعکننده گرفتگی عضلات و عسل مسکن قوى براى سرفه بوده و آب لیمو غنى از ویتامین ث است.
مطالعات نشان میدهد که ویتامین C مانع از سرماخوردگی شده و در افراد سرماخورده موجب تسریع روند بهبود بیمارى مى شود.
این نوشیدنى افزون بر مواد ذکر شده حاوى دارچین با خاصیت آنتى اکسیدانى قوى و فلفل هندى به عنوان ماده افزایش دهنده متابولیسم بدن است که در سلامتى نقش بسزایى دارند.
مواد تشکیل دهنده نوشیدنى گرم زمستانى:
٢ قاشق غذاخورى سرکه سیب
٢ قاشق غذاخورى آب لیمو
سه تا پنج تکه زنجبیل
یک قاشق فلفل هندى
یک تکه چوب دارچین
یک قاشق غذاخورى عسل
گفتنی است؛ براى تهیه این نوشیدنى کافی است که مواد را به یک و نیم فنجان آب داغ اضافه کرده و عصاره آن را بنوشید.
منبع: Health
انتهای پیام/