ممکن است قدری عجیب به نظر برسد ولی یافته‌های اخیر دانشمندان حکایت از آن دارد که مردان گیاه خوار باید برای همیشه با پدربزرگ شدن و نوه دار شدن خداحافظی کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پدر شدن و پس از پدر بزرگ شدن برای بسیاری از مردها نقشی است دوست داشتنی که بارها و بارها در ذهنشان آن را مرور می کنند؛ اما رسیدن به این خواسته تخت تأثیر چه مواردی است؟ آیا برنامه تغذیه‌ای می‌تواند عاملی باشد برای خداحافظی همیشگی با چنین اتفاقی؟
 
 
ممکن است قدری عجیب به نظر برسد ولی یافته‌های اخیر دانشمندان حکایت از آن دارد که مردان گیاه خوار باید برای همیشه با پدربزرگ شدن و نوه دار شدن خداحافظی کنند. بر این اساس، پدرانی که از گوشت قرمز به اندازه کافی استفاده نمی‌کنند توان باروری فرزندان خود را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهند. در واقع، تأمین نشدن پروتئین مورد نیاز بدن شانس و احتمال دیدن نوه‌ها را به شدت کاهش می‌دهد.
 
صرف نظر کردن از بسیاری مواد مغذی که تنها در گوشت‌های حیوانی یافت می‌شود، موجب تنبلی اسپرم‌ها می‌گردد. این در حالی است که اسپرم در فرزندان مردانی که رژیم غذایی کاملی دارند فعالیت بیشتری دارد. از طرف دیگر، سیستم ایمنی بدن افرادی که گیاه خواری دارند نسبت به سایرین ضعیف‌تر است و این امر طبیعتاً فرایند باروری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
 
اثرگذاری برنامه غذایی پدران بر بدن فرزندانشان تا حدی است که پزشکان اطمینان ندارد همه چیز خواری مادران بتواند این نقصان را جبران کند. از طرف دیگر، نباید فراموش کرد که پروتئین‌های گیاهی مانند سویا حاوی مقادیری هورمون‌های زنانه هستند. به همین علت، روی آوردن زنان به گیاه خواری تأثیر چندانی در قدرت باروری فرزندان ایفا نمی‌کند؛ بلکه این گیاه خواری پدران است که می‌تواند رویای پدربزرگ شدن را برای همیشه به دست فراموشی بسپارد.
 
منبع:شفقنا
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۲۱ اسفند ۱۳۹۹
چه سمی بود