به گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛کامبیز ورمیرا مسئول برگزاری این کنفرانس افزود:این کنفرانس در چهار بخش ارتباط روغنهای خوراکی با بیماریهای قلبی و عروقی، فاکتورهای سلامت بخشی روغنهای خوراکی، ارزش تغذیهای روغنهای خوراکی و سیاستهای معاونت غذا و دارو در رابطه با سلامت روغنهای خوراکی برگزار میشود.
ورمیرا گفت: این کنفرانس علمی یک روزه در راستای برنامه آموزش مداوم مرکز آموزش مداوم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی افزود: در این کنفرانس 85 نفر از متخصصان قلب و عروق، پزشکان و داروسازان عمومی و فارغ التحصیلان رشته های بهداشت عمومی، علوم تغذیه و صنایع غذایی از استانهای مختلف کشور حضور خواهند داشت.
ورمیرا ادامه داد: این کنفرانس 19 اسفندماه در محل ساختمان مطالعات و توسعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واقع در بیمارستان آیتاله طالقانی برگزار میشود.
انتهای پیام/ز