اینکه چطور این اسامی برای حضور در انتخابات مجمع معرفی شدهاند و چطور وزارت ورزش و جوانان آنها را تایید كرده است، مشخص نیست. اما چیزی که کاملا واضح است این است که برخی در فدراسیون سعی در ایجاد شرایطی به نفع نامزدی خاص در انتخابات دارند كه وزارت ورزش و جوانان باید هرچه سریعتر از آن پیشگیری کند.
آنطور كه مهدی حیدری دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون هندبال اعلام كرده محمدرضا رجبی و مهدی بیجاری نماینده ورزشكاران مرد مجمع هستند. مبنای انتخاب این دو هندبالیست چیست؟ هر دوی آن ها دیگر عضو تیم ملی نیستند.
با توجه به اینكه لژیونرهای هندبال نمیتوانند در انتخابات شركت كنند باید سعی میشد تا یا پدیده لیگ، كاپیتان تیم ملی یا اعضای تیم ملی برای دادن رای در مجمع حاضر میشدند نه اینكه دو بازیكنی كه در تیم ملی حضور ندارند عضو مجمع باشند. حال اگر مبنا قدمت و تجربه این نفرات است كه در هندبال قدیمی تر از این دو هم حضور دارند و می توانند حق رای داشته باشند.
انتخاب الناز قاسمی به عنوان نماینده ورزشكار زن نیز جای تعجب دارد. او بازیكنی جوان و خوبی است اما ورزشكاران با تجربه تری نیز در هندبال بانوان فعال هستند كه قطعا شایسته حضور در مجمع و رای دادن بودند. چرا به جای آن ها از یك ورزشكار جوان دعوت شده و مبنای این تصمیم چیست؟
اتفاق عجیبتر در انتخاب نماینده مربیان به چشم خورد. همیشه در انتخابات فدراسیونها مربیهای ملی یا مربی باشگاههای برتر حضور دارند اما برای انتخابات هندبال اینطور نشده و علیرضا حبیبی معرفی شده كه اكنون سرمربی شهرداری كاشانی است كه سال گذشته عنوانی كسب نكرده و خودش هم سال گذشته مربی تیمی نبوده است. چرا برای بخش مربیان از مربیان ملی استفاده نشدهاست؟
شاید رئیس هیئت بودن یك مربی یا در اختیار داشتن یك تیم باشگاهی باعث شده چند مربی ملی برای مجمع انتخاب شوند اما بازهم مربیان دیگری بودند كه میتوانستند به جای حبیبی حق رای داشته باشند. چرا حبیبی كه سال گذشته در لیگ هم نبوده وارد مجمع شده است؟ نكته دیگر این است كه اكنون دو نفر از كاشان در مجمع انتخاباتی هندبال حق رای دارند كه این خود اتفاق مناسبی برای انتخابات نیست.
درباره مجید كلاهدوزان به عنوان نماینده داوران جای هیچ حرفی وجود ندارد چرا كه او یكی از بهترین داوران هندبال ایران است اما دوباره در بخش نماینده باشگاهها انتخابها عجیب است.
اكنون اگر مبنای انتخابات جایگاه تیم ها بوده كه نفت و گاز گچساران انتخابی منطقی است چون سال گذشته نایب قهرمان شده و اكنون هم در كورس قهرمانی قرار دارد اما هپكو نه.
اگر مبنا قدمت و پایداری تیم ها بوده كه تیم هایی چون سپاهان و مس كرمان سابقه بیشتری در لیگ هندبال دارند و شایسته حضور در انتخابات هستند. در كنار این موضوع هپكو در شرایطی به عنوان نماینده باشگاهها معرفی شده كه در این فصل بارها و بارها از مسابقات كنار كشیدهاست. واقعا مبنای این انتخابات چه بوده است؟
حالا سوال اینجاست كه چطور هیچ نظارتی در انتخاب نمایندههای اعلام شده نبوده و این افراد و باشگاهها قرار است در انتخابات فدراسیون هندبال حضور داشته باشند و رای بدهند.
اعلام این اسامی از طرف وزارت ورزش جای سوال دارد و شخص وزیر باید به این موضوع ورود كند تا از ایجاد شائبه سمت و سو گیری وزارت خانه به سمت نامزدی خاص از بین برود.
باید وزارت ورزش و جوانان اقدامی كند تا انتخاب ها منطقی و براساس اصول و قانون باشد نه بر مبنای سلیقه و خواست اشخاص خاص تا شایسته های هندبال وارد مجمع شوند. هرچه بیشتر به اسامی افراد و باشگاهها دقت میشود این شائبه ایجاد میشود كه شاید برخی از درون فدراسیون به دنبال مهندسی مجمع انتخاباتی هستند و اهداف نامزد خاصی را دنبال میكنند.
همین مسئله نیز در خانواده هندبال حساسیتی ایجاد كرده كه برخی می خواهند از بیرون برای این رشته ورزشی تصمیم بگیرند و سرنوشتش را رقم بزنند در شرایطی كه جز اعضای خانواده هندبال كسی نمی تواند تصمیم گیرنده این رشته باشد.
انتهای پیام/