به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛علی مجلسی روز شنبه در نشست کارگروه سلامت و امنتی غذایی دهلران اظهار کرد:
با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، عید نوروز و حضور مسافران و
گردشگران در این شهرستان، نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در جهت رعایت
موارد بهداشتی امری ضروری است.
وی بر ضرورت تامین سلامت و امنیت مواد
غذایی در این ایام تاکید کرد و افزود: اعضای این کارگروه در راستای وظایف
محوله و نظر به اهمیت موضوع، رسالت خود را در این حوزه با دقت انجام دهند.
معاون
فرماندار دهلران با اشاره به ضرورت جمع آوری به موقع زباله و نخاله از سطح
شهر تاکید کرد: کنترل کیفی آب شرب مخازن روستایی و شهری از طریق کلرزنی،
شست و شو و لایروبی مخازن آب شرب در این ایام تشدید می شود.
مجلسی عرضه
مرغ زنده را از دیگر مشکلات این شهرستان دانست و یادآور شد: متولیان امنیت
غذایی باید این موضوع را با دقت رصد کرده و با متخلفان برخورد کنند.
وی
با بیان اینکه باید بر نحوه عرضه مواد غذایی و تاریخ مصرف آنها نظارت
بیشتری داشته باشیم، هر گونه قصور در تامین سلامت و امنیت غذایی مردم را
غیر قابل قبول دانست.
وی گفت: بهداشت عمومی از حقوق شهروندی است و با
تهدید کنندگان سلامت و امنیت غذایی مردم باید قاطعانه برخورد کرد تا سلامت و
امنیت غذایی مردم به خطر نیافتد.
مجلس اضافه کرد: بخشداران نیز باید
موضوع تاین سلامت و امنیت غذایی را با جدیت پیگیری کرده و اقدام های لازم و
استفاده از ظرفیت های قانونی را لحاظ کنند.
انتهای پیام/ع