وزارت دفاع کویت در بخشنامه صادر شده با تاسیس نهادی به نام «سازمان ملی فعالیتهای نظامی» قوانین لازم برای اعزام جوانان به خدمت سربازی را ابلاغ کرده است. این نهاد تحت هدایت ستاد کل نیروهای مسلح فعالیت میکند و افرادی که به دلیل توانایی جسمانی قادر به انجام خدمت سربازی نخواهند بود به انجام فعالیتهای اداری و فنی خواهند پرداخت.
کویت تامین امنیت خود را به بیش از 15 هزار نیروی نظامی مستقر در این کشور واگذار کرده است اما در عین حال قصد دارد اقداماتی را در راستای بومیسازی در این زمینه انجام دهد.
وزارت دفاع کویت در حالی دست به این اقدام میزند که بخش قابل توجهی از جمعیت یک میلیون و 200 هزار نفری کویت از نسل جوان هستند و برخی از آنها پس از طی کردن دورههای آموزشی لازم در ارگانهایی همچون ارتش، پلیس و گارد ملی استخدام میشوند. از سوی دیگر کویت طی سالهای اخیر به صورت جدی توانمندیهای دفاعی خود را افزایش داده که در آخرین مورد سفارش خرید 28 جنگنده اف-18 را به آمریکا کرده است.
«خالد جارالله» معاون وزیر خارجه کویت پیش از این اعلام کرد که این کشور از زمان جنگ دوم خلیج فارس و آزادسازی این کشور از اشغال نیروهای رژیم بعث عراق تاکنون سلاحهایی به ارزش 25 میلیارد دلار از آمریکا خریداری کرده و مذاکره بر سر نهایی کردن یک قرارداد 10 میلیارد دلاری دیگر ادامه دارد.
این مقام مسئول کویتی افزود: نیاز به سلاحهای جدید یک امر قطعی است و با توجه به تحولات پیچیده منطقه و لزوم آمادهباش نیروهای امنیتی کویت برای مقابله با چالشهای احتمالی، این سلاحها خریداری میشود.کویت چندی پیش نیز طی قراردادی نظامی چند بالگرد نظامی فرانسوی را خریداری کرد. این کشور اعلام کرد که این قرارداد شامل خرید 24 فروند بالگرد سنگین نوع 'کاراکال' از فرانسه است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/